Chef Nicolas Boussin a revenit la Bucureşti pentru a prepara deserturi franţuzeşti originale

5 mai, 2014

Cu puţin înainte de sărbătorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier şi unul dintre cei mai renumiţi patiseri din lume,a revenit la Bucureşti pentru a propune şi pregăti noi reţete de deserturi

Cu puţin înainte de sărbătorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier şi unul dintre cei mai renumiţi patiseri din lume,a revenit la Bucureşti pentru a propune şi pregăti noi reţete de deserturi franţuzeşti, realizate atent cu Grand Marnier, lichiorul creat după o reţetă unică.

Cunoscutul patiser de origine franceză, distins la nivel internaţional cu numeroase premii culinare, printre care şi cu titlul de Cel Mai Bun Chef Patiser din Franţa, şi-a împărtăşit talentul şi cunoştinţele inegalabile, surprinzând publicul cu reţetele sale deosebite, în cadrul unui Pastry Show plin de savoare, care a avut loc miercuri, 9 aprilie, la Le Club, în Herăstrău.

Chef Nicolas Boussin i-a încântat pe cei prezenţi la eveniment cu preparate precum: Boule de Noel”,“Evolution Crepe Suzette PRO”şi“Finger Food Exotique”şi a uimit prin modul inovator de a combina ingredientele minuţios alese şi ingenios asamblate cu Grand Marnier Cordon Rouge, precum şi prin talentul aparte de a face un desert să arate ca o operă de artă.

Reţetele create de Nicolas Boussin, care au impresionat şi încântat publicul, îmbină melanjul delicat al ciocolatei albe, fructelor şi piureurilor de fructe, cu gustul rafinat Grand Marnier, folosit în pregătirea celor mai delicioase deserturi. Parfumul, savoarea de caramel şi aroma unică de portocale amărui şi lămâie, fac din Grand Marnier lichiorul preferat al celor mai talentaţi specialişti în arta preparării şi decorării produselor de patiserie din lume.

Chef Nicolas Boussin s-a alăturat departamentului de gastronomie Grand Marnier în anul 2003, reuşind să creeze în acest răstimp mai multe reţete unice, a căror originalitate este dată de unul dintre cele mai fine lichioruri din lume.

Încă din anul 1827, lichiorul Grand Marnier a fost asociat cu evenimentele culinare, datorită talentului remarcabil al lui Chef Escoffier, creatorul „Crepe Suzette” şi “Grand Marnier Souffle”. Chiar şi la aproape 200 de ani de atunci, Grand Marnier continuă să fie recunoscut pe plan internaţional în rândul elitei culinare şi a barmanilor, graţie mulifuncţionalităţii sale deosebite în ceea ce priveşte pregătirea celor mai delicioase mâncăruri, deserturi şi cocktailuri.



Recente pe Ok! Magazine

Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg
David Popovici, îngerul copiilor jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian, despre Gasca Zurli cu mascote   Instagram (1) png
Bennifer adopta pisicuta PNG
Julia Roberts, miting în Georgia, Profimedia (4) jpg
Retreat Vama Veche colaj  JPG
Romanita Iovan Dare to Shine cu Dana Sota si Dana Savuica  (15) jpeg
Andreea Marin se menține cu Pilates   Instagram jpg
Jennifer Lopez la Met Gala 2023 jpg
Richard Gere si Alejandra Silva Foto Profimedia jpg
Beverly Hills 90210 GettyImages 114743151 jpg
Alex Velea și Antonia 2 jpg
Harrison Ford și soția sa Calista Flockhart, Profimedia (2) jpg
Crina Abrudan la Paris Fashion Week cu colectia lui Denis Predescu   Instagram jpg
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (1) jpg
Lisa Marie Presley  foto   GettyImages 144165499 jpg