Chef Nicolas Boussin a revenit la Bucureşti pentru a prepara deserturi franţuzeşti originale

5 mai, 2014

Cu puţin înainte de sărbătorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier şi unul dintre cei mai renumiţi patiseri din lume,a revenit la Bucureşti pentru a propune şi pregăti noi reţete de deserturi

Cu puţin înainte de sărbătorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier şi unul dintre cei mai renumiţi patiseri din lume,a revenit la Bucureşti pentru a propune şi pregăti noi reţete de deserturi franţuzeşti, realizate atent cu Grand Marnier, lichiorul creat după o reţetă unică.

Cunoscutul patiser de origine franceză, distins la nivel internaţional cu numeroase premii culinare, printre care şi cu titlul de Cel Mai Bun Chef Patiser din Franţa, şi-a împărtăşit talentul şi cunoştinţele inegalabile, surprinzând publicul cu reţetele sale deosebite, în cadrul unui Pastry Show plin de savoare, care a avut loc miercuri, 9 aprilie, la Le Club, în Herăstrău.

Chef Nicolas Boussin i-a încântat pe cei prezenţi la eveniment cu preparate precum: Boule de Noel”,“Evolution Crepe Suzette PRO”şi“Finger Food Exotique”şi a uimit prin modul inovator de a combina ingredientele minuţios alese şi ingenios asamblate cu Grand Marnier Cordon Rouge, precum şi prin talentul aparte de a face un desert să arate ca o operă de artă.

Reţetele create de Nicolas Boussin, care au impresionat şi încântat publicul, îmbină melanjul delicat al ciocolatei albe, fructelor şi piureurilor de fructe, cu gustul rafinat Grand Marnier, folosit în pregătirea celor mai delicioase deserturi. Parfumul, savoarea de caramel şi aroma unică de portocale amărui şi lămâie, fac din Grand Marnier lichiorul preferat al celor mai talentaţi specialişti în arta preparării şi decorării produselor de patiserie din lume.

Chef Nicolas Boussin s-a alăturat departamentului de gastronomie Grand Marnier în anul 2003, reuşind să creeze în acest răstimp mai multe reţete unice, a căror originalitate este dată de unul dintre cele mai fine lichioruri din lume.

Încă din anul 1827, lichiorul Grand Marnier a fost asociat cu evenimentele culinare, datorită talentului remarcabil al lui Chef Escoffier, creatorul „Crepe Suzette” şi “Grand Marnier Souffle”. Chiar şi la aproape 200 de ani de atunci, Grand Marnier continuă să fie recunoscut pe plan internaţional în rândul elitei culinare şi a barmanilor, graţie mulifuncţionalităţii sale deosebite în ceea ce priveşte pregătirea celor mai delicioase mâncăruri, deserturi şi cocktailuri.



Recente pe Ok! Magazine

Ivanka Trump si Jared Kushner vs Audrey Hepburn GettyImages 2195012244 jpg
Angelina Jolie Nicole Kidman Foto Getty Images jpg
mame adoptive la Hollywood colaj jpg
Sebastian Stan, GettyImages (2) jpg
Planete, Pixabay (1) jpg
Barack și Michelle Obama cu Joe și Jill Biden GettyImages 83564840 jpg
Melania și Donald Trump, Profimedia (3) jpg
Lynn Ban Foto Profimedia (2) jpg
Gabriela Cristea schimbare radicală de look la Camelia Enciu, stilista și prietena Adrianei Bahmuțeanu   Facebook jpg
Donald Trump cu Melania Trump și cu Barron Trump în ziua învestirii   profimedia 0955832829 jpg
Melania Trump și sora ei Ines foto Getty Images jpg
Melania Trump  foto   Profimedia jpg
Ivanka Trump și fiica ei Arabella la Învestire GettyImages 2194879867 jpg
Ivanka Trump Instagram (1) (1) jpg
Usha Vance si JD Vance colaj GettyImages jpg
Ivanka Trump si Jared Kushner vs Audrey Hepburn GettyImages 2195012244 jpg
Melania și Donald Trump, Profimedia (6) jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos Foto Profimedia (4) jpg