Chef Sorin Bontea s-a relaxat în Thassos

1 septembrie, 2016
Chef Sorin Bontea Grecia Thassos caracatite jpeg

Înainte de cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, juratul şi-a oferit un concediu în însorita Grecie, unde s-a bucurat de linişte şi relaxare, dar şi de o gastronomie simplă şi plină de savoarea mării.

image

Mare iubitor de mare şi preparate pescăreşti, Sorin Bontea a petrecut împreună cu familia o săptămână perfectă pe insula grecească Thassos, unde s-a bucurat nu numai de plajă şi soare, ci şi de specialităţi de caracatiţă şi alte fructe de mare, gătite în cele mai inedite moduri cu putinţă.

Deşi a încercat tot ce se putea în materie de peşte, totuşi, vedeta culinară a concediului a fost mielul, delicios gătit la cuptor sau la proţap în restaurantele celui mai vechi sat al insulei Thassos, Theologos. Sorin şi familia sa au fost impresionaţi nu numai de arhitectura unică a vechiului sătuc construit în piatră, ci şi de ospitalitatea oamenilor de aici.

„Mi-au plăcut localnicii foarte ospitalieri. Cum intram într-o tavernă, ne întâmpina un chelner care ne oferea din partea casei o carafă mică de uzzo sau tsipouro. Iar dacă vedea că te pregăteşti să pleci, nu te lăsa să te ridici de la masă până nu-ţi oferea dulceaţă de smochine. Ne-am delectat cu multe mâncăruri delicioase. Mi-a plăcut la nebunie mielul pregătit la proţap, fraged de ţi se topea în gură. Ne-a plăcut şi ne dorim să revenim cât de curând, mai ales că Thassos este o insulă unde poţi găsi şi linişte, dar te poţi bucura şi de locuri animate. Depinde de ceea ce-ţi doreşti”, a povestit Sorin încântat.

Pasionat şi de înot, chef Bontea a stat mai mult în apele azurii ale mării, în care a făcut şi snorkeling. În plus, acesta povesteşte că a profitat la maximum de plajele pustii, de golfurile liniştite şi s-a bucurat din plin de frumuseţea răsăriturilor şi a apusurilor de soare.

Noul sezon „Chefi la cuţite” începe la Antena 1 luni şi marţi, pe 5 şi 6 septermbrie, de la ora 20.30, imediat după Observator.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg