Chefi fără limite, un nou show de cooking. Cine sunt protagoniştii

11 ianuarie, 2022
4 chefi fara limite chef iosif si marius tudosiei 2 jfif jpg jpeg

Chef Iosif Ştefănescu şi Marius Tudosiei sunt co-prezentatorii Chefi fără limite, un nou format de adventure- cooking show, ce va avea premiera primăvara aceasta pe Antena 1.

Primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile şi aventura ne va oferi un spectacol gastronomic, asezonat cu destinaţii elene superbe şi situaţii pline de suspans şi adrenalină. În vreme ce chef Iosif Ştefănescu se va asigura că chefii respectă indicaţiile fiecărei misiuni, Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu sunt protagoniştii acestui format, iar îndrăgiţii chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiţii şi că îşi poate depăşi limitele. Departe de confortul unei bucătării, chefii şi concurenţii vor fi nevoiţi de multe ori să îşi procure singuri ingredintele sau ustensilele, iar misiunile vor duce întreaga competiţie la un alt nivel. Chef Iosif Ştefănescu va fi cel care arbitrează misiunile chefilor şi îi va însoţi la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicaţiilor.

”Mă bucur că am participat la producţia unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiţia acerbă dintre ei, alături de juraţi din Grecia. Am savurat modul şiret de competiţie a lui Sorin, efervescenţa şi strategiile lui Cătălin, dar şi ambiţia şi bagajul vast de cunoştinţe ale lui Florin. Ei sunt cei care au transformat destinaţia de vacanţă denumită Grecia într-o arenă de luptă- începută că o joacă şi continuată că un război. Strategiile din timpul competiţiei l-au ajutat pe unul din ei să câştige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că nume lui se termină cu ”in”!”, a declarat chef Iosif Ştefănescu, co-prezentatorul show-ului .

La Chefi fără limite, Marius Tudosiei va descoperi şi va dezvălui specificul culinar al fiecărei insule. Pasionat de bucătărie, co-prezentatorul va pune în lumină poveştile preparatelor locale, iar telespectatorii vor avea ocazia să afle mai multe despre cultura culinară a poporului elen, despre tradiţiile gastronomice şi preparate faimoase influenţate de evenimente istorice: ”La Chefi fără limite îmi retrăiesc idealul în viaţă, acela de a descoperi lucruri în amănunt pe care alţi oameni nu le ştiu încă. E foarte interesant pentru mine, pentru că ultimii ani din viaţă fix aşa i-am petrecut: printre localnici, descoperind gustul local, tehnici, un stil de viaţă pe care altfel nu l-aş fi cunoscut. Fiecare insulă grecească este diferită de toate celălalte, pentru că există un specific local în fiecare dintre ele. Această expediţie de descoperire cred că este cel mai interesant lucru pe care îl vor urmări românii la Chefi fără limite”.

Chefi fără limite va fi difuzat pe Antena 1 începând cu primăvara aceasta. Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE