Chemaţi Protecţia Copilului! Staruri care au dat chix ca părinţi

28 iulie, 2017
mariah jpeg

E atât de simplu să faci un copil, mai greu e să-l creşti cum trebuie! Cam aşa s-a întâmplat şi în cazul unor celebrităţi care au fost surprinse pe picior greşit cu propriile progenituri. 

Kim Kardashian

image

Ea să dea bine în poze, copilul poate să păţească ce-o păţi! Cam acesta este mesajul pe care ni l-a transmis Regina reality show-urilor americane cu aceste imagini. O să spuneţi că a fost un accident, copiii se împiedică de multe ori şi cad în nas din senin. Aşa este. Însă nu putem să nu remarcăm şi faptul că cea mai cunoscută membră a clanului Kardashian a devenit tot mai egocentristă în ultimii ani. Şi asta în ciuda maternităţii şi a faptului că, iată, va deveni mamă pentru a treia oară în numai jumătate de an.

Britney Spears

image

Prinţea Pop a traversat o perioadă întunecată în viaţa ei de star internaţional, întreaga planetă ştie asta. Şi, din păcate, cei doi copii ai ei au avut de suferit de pe urma acestei realităţi crunte. Paparazzii au fotografiat-o de numeroase ori pe diva pop dând chix cu băieţii ei. Cu unul a condus maşina, ţinându-l pe bietul bebeluş în braţele ei în timp ce şofa, iar cu altul s-a împiedicat şi era cât pe ce să-l scape din braţe. O fi devenit prea devreme mămică, nefiind pregătită pentru toate responsabilităţile parentale , însă nimeni n-a obligat-o totuşi să devină mamă. Nu-i de mirare că fostul ei soţ, Kevin Federline a câştigat custodia copiilor după divorţ, nu?  Bine măcar că Brit a reuşit să-şi revină după căderea psihică pe care a avut-o şi îşi creşte acum băieţii fericită.

Mariah Carey

image

Bietul copil, vrea şi el la mămica lui, care, din păcate pentru el, este nimeni alta decât una dintre cele mai mari vedete din lume şi o fiţoasă fără limite! Diva avea de primit o stea pe Walk of Fame, cum de îndrăzneşte micuţul să-i distragă atenţia de la întregul eveniment, nu? Întocmai cum ne aşteptam, copiii lui Mariah, gemenii Maroccan şi Monroe, sunt îngrijiţi de o armată de bone, însă nimic nu se compară cu iubirea mamei, pe care sperăm din tot sufletul ca simpaticii gemeni să o primească măcar când camerele de filmare dispar din preajma lor.

image

Madonna

image

O fi ea acea Material Girl care ne-a uimit întotdeauna cu atitudinea ei rebelă în deceniile de carieră pe care le-a avut până acum, însă măcar cu cei şase copii ai ei ne gândim că ar trebui să fie mai drastică în respectarea unor reguli făcute pentru binele lor. Când colo, Regina Pop i-a lăsat pe copiii ei mai mari să fumeze şi să consume alcool în ciuda faptului că acest lucru este ilegal în cazul unor minori.

foto - preluare therichest.com, heptaRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}