Cher, care are 77 de ani, se plânge de iubitul ei tinerel! Ce o deranjează pe artistă la relația cu Alex

25 octombrie, 2023

Cher a vorbit deschis într-un interviu despre relația ei cu Alexander "A.E." Edwards, recunoscând că de multe ori el habar nu are despre ce vorbește ea. El e mai tânăr cu 40 de ani decât ea!

Cher, Alexander Edwards 2 jpeg

Cher, în vârstă de 77 de ani, a confirmat luna trecută că idila ei cu modelul de 37 de ani continuă după unele speculații, iar acum a dezvăluit cum este să se întâlnească cu cineva care este cu 40 de ani mai tânăr decât ea. „Urăsc să vorbesc despre cât de fericită sunt, dar ne simțim foarte bine împreună", a declarat ea pentru publicația Extra, conform Page Six

„Putem vorbi despre muzică. Putem vorbi despre orice. Are un simț al umorului grozav, are cel mai drăguț fiu din lume... Pur și simplu ne înțelegem."

„Uneori vorbesc cu el și habar n-are despre cine vorbesc... Zilele trecute, l-am întrebat: "Știi cine, nu știu, este Clark Gable? Cineva a răspuns: 'Da, bineînțeles', dar el se uită la mine și spune: 'Nu eram încă născut'", a adăugat ea.

Dezvăluirea sinceră vine după ce artista Cher s-a lăudat cu fizicul iubitului ei, numindu-l "un bărbat frumos". „Alexander are dinți de diamant, tatuaje, păr alb și este mult mai tânăr. Este un bărbat frumos", a declarat ea pentru People, adăugând că "nu este surprinsă" că relația ei cu producătorul muzical mult mai tânăr, în vârstă de 37 de ani, a atras atât de multă atenție. "De asemenea, cred că este amuzant să fii interesat de viața amoroasă a altcuiva.", a adăugat ea.

Povestea de iubire dintre Cher și Alexander "A.E." Edwards

Cei doi și-au dat seama că au o legătură puternică după ce s-au întâlnit "timp de aproximativ 15 minute" la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, în toamna anului 2022. Cher a explicat că un prieten comun i-a dat numărul ei de telefon, ceea ce a fost "cu adevărat șocant, pentru că oamenii pur și simplu nu dau numărul meu", a spus ea.

"Le spuneam tuturor prietenelor mele: "Suntem prea bătrâne pentru a ieși cu bărbați cu adevărat tineri și nu mă voi reîndrăgosti niciodată". 

Cuplul, care colaborează pentru primul ei album de sărbători, "Christmas", s-au împăcat în septembrie, după ce se pare că s-au despărțit în mai. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg