Cher, Kate Moss şi Gwyneth Paltrow folosesc o cremă facială din propriul sânge

8 martie, 2017
Gwyneth paltrow Kim Kardashian jpeg

Despre ”Terapia Vampir” am auzit prima oară de la starleta Kim Kardashian, care a promovat intens acest truc de frumuseţe pe reţelele de socializare. Însă, acum,şi alte vedete de la Hollywood promovează acest beauty trend.

Kim a promovat, anterior, ”Terapia Vampir”, una din cele mai moderne metode de rejuvenare faciala.

Vedete precum Cher, Rose Huntington-Whiteley, Jason Statham, Kate Moss, Sienna Miller şi Gwyneth Paltrow sunt cliente fidele ale unei creme inventate de doctorul german Barbara Sturm, al cărui cost se ridică la 1000 de dolari.

Ce face această cremă? Vindecă orice problemă a tenului, este antiinflamatoare, ţine ridurile la distanţă şi regenerează ţesutul, aşa că e de înţeles de ce starurile de la Hollywood se dau în vânt după ea.

Cum se procedează? Crema este fabricată de pe o zi pe alta şi e nevoie de o mostră de sânge din partea clientului. Sângele extras se depozitează într-un fel de incubator unde va rămâne între patru şi şase ore înainte să fie amestecat cu o bază de cremă.

Prima mostră, de 30 de mililitri, costă 1000 de dolari, după care preţul cremei scade la 500 de dolari, căci se păstrează mostra de sânge, din care se procură şi cantitatea ulterioară. Interesant e că această cremă expiră după doar 12 săptămâni.

Vorbind despre crema miraculoasă pe care a creat-o, Barbara a declarat că este conştientă că sunt mulţi critici care nu cred în produsul său, însă atâta vreme cât nicio părere avizată nu susţine asta, ea continuă să recomande crema ca fiind o soluţie minune anti-aging. ”Nu a ieşit niciun doctor în faţă să spună că această cremă nu e bună”, a spus Barbara, recent, într-o conferinţă de presă.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg