Cher, senzație la Paris și pe podium. Artista a făcut deliciul fotografilor! Cât de bine arată la 76 de ani

30 septembrie, 2022
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg

Așa bunică să tot ai! Sau, așa bunică, să tot fii! Artista care a găsit elixirul tinereții fără bătrânețe a uimit cu aparițiile sale HOT de la Paris.

Închiderea show-ului Balmain de la Săptămâna Modei a fost spectaculoasă. După ce pentru Casa Balmain au defilat nume sonore ca Dove Cameron, Brooklyn Beckham, Nicola Peltz și Neymar, defilarea s-a încheiat cu Cher, care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Artista arată spectaculos la cei 76 de ani ai săi și a pășit pe podium într-un catsuite de piele, care i-a pus în evidență picioarele suple și talia de viespe. Este adevărat, artista are multe intervenții estetice, dar efectul apariției este wow. Cu aceeași coafură care a consacrat-o, Cher a pășit sigură pe ea, cu zâmbetul pe buze, alături de francezul Olivier Rousteing, directorul artistic al mărcii de lux, pe care l-a și îmbrățișat.

Potrivit videoclipurilor publicate pe reţelele de socializare, prezentarea a avut loc pe stadionul Jean-Bouin, pe melodia disco a artistei, din 1998, „Strong Enough”.

Olivier Rousteing şi-a prezentat aici colecţia primăvară-vară 2023, potrivit Vogue. Este vorba despre a treia ediţie a Balmain Festival, un eveniment organizat de casa de lux. Potrivit site-ului oficial, au fost prezenţi 10.000 de spectatori.

Cântăreața a încheiat show-ul Balmain s-a declarat încântată: „M-am simțit extraordinar pe scenă. Show-ul de fashion a fost probabil cel mai bun din ultima vreme. Modele au fost atât de frumoase, încât păreau de pe altă planetă. Hainele sunt demențiale!”, a scris artista pe Twitter.

De asemenea, Cher a făcut senzație și prin Paris, când s-a plimbat la brațul bodyguard-ului său, dar și alături de o prietenă.

Oamenii s-au îmbulzit s-o fotografieze pe cântăreața legendară.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png