Cher, senzație la Paris și pe podium. Artista a făcut deliciul fotografilor! Cât de bine arată la 76 de ani

30 septembrie, 2022
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg

Așa bunică să tot ai! Sau, așa bunică, să tot fii! Artista care a găsit elixirul tinereții fără bătrânețe a uimit cu aparițiile sale HOT de la Paris.

Închiderea show-ului Balmain de la Săptămâna Modei a fost spectaculoasă. După ce pentru Casa Balmain au defilat nume sonore ca Dove Cameron, Brooklyn Beckham, Nicola Peltz și Neymar, defilarea s-a încheiat cu Cher, care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Artista arată spectaculos la cei 76 de ani ai săi și a pășit pe podium într-un catsuite de piele, care i-a pus în evidență picioarele suple și talia de viespe. Este adevărat, artista are multe intervenții estetice, dar efectul apariției este wow. Cu aceeași coafură care a consacrat-o, Cher a pășit sigură pe ea, cu zâmbetul pe buze, alături de francezul Olivier Rousteing, directorul artistic al mărcii de lux, pe care l-a și îmbrățișat.

Potrivit videoclipurilor publicate pe reţelele de socializare, prezentarea a avut loc pe stadionul Jean-Bouin, pe melodia disco a artistei, din 1998, „Strong Enough”.

Olivier Rousteing şi-a prezentat aici colecţia primăvară-vară 2023, potrivit Vogue. Este vorba despre a treia ediţie a Balmain Festival, un eveniment organizat de casa de lux. Potrivit site-ului oficial, au fost prezenţi 10.000 de spectatori.

Cântăreața a încheiat show-ul Balmain s-a declarat încântată: „M-am simțit extraordinar pe scenă. Show-ul de fashion a fost probabil cel mai bun din ultima vreme. Modele au fost atât de frumoase, încât păreau de pe altă planetă. Hainele sunt demențiale!”, a scris artista pe Twitter.

De asemenea, Cher a făcut senzație și prin Paris, când s-a plimbat la brațul bodyguard-ului său, dar și alături de o prietenă.

Oamenii s-au îmbulzit s-o fotografieze pe cântăreața legendară.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg