"Chiar aveam sentimente unul faţă de celălalt!" Jennifer Aniston a recunoscut că a fost îndrăgostită de un coleg din serialul Friends

3 iunie, 2021
6 friends2 jpg jpeg

Odată cu mult comentata reuniune a distribuţiei din serialul Friends, au ieşit la iveală şi multe detalii nebănuite din culisele acest iubit serial.

Ei bine, una dintre cele mai explozive informaţii a fost cea legată de chimia reală dintre actorii Jennifer Aniston şi David Schwimmer, cei care au făcut un cuplu şi în serial, cu povestea de dragoste dintre Rachel şi Ross.

Ei bine, cei doi s-au îndrăgostit la filmările pentru prima serie din celebrul sitcom, lucru de care erau conştienţi chiar şi producătorii. "Nu ştim cu siguranţă, deoarece nu i-am confruntat niciodată pe niciunul dintre ei, dar da, eram suspicioşi c-ar putea fi ceva între ei", a declarat creatoarea serialului, Marta Kauffman, după reuniunea Friends. 

stanga
dreapta
2 profimedia 0098371264 jpg jpeg
gettyimages 1132327 jpeg
5 gettyimages 859112426 jpg jpeg
6 friends2 jpg jpeg

Cel care a făcut marea dezvăluire a fost chiar David Schwimmer, în timpul specialului difuzat pe HBO Max: acesta a recunoscut că a plăcut-o foarte mult pe Jennifer la începutul filmărilor.

"La un moment dat, eram atraşi puternic unul de celălalt", a spus Schwimmer. "Dar eram ca două nave care trec una pe lângă cealaltă, pentru că unul dintre noi se întâmpla mai mereu să fie într-o relaţie şi nu am trecut niciodată graniţa. Am respectat asta". 

Jennifer Aniston a adăugat: „Sincer, îmi amintesc că i-am spus odată lui David că va fi trist dacă prima dată când ne sărutăm va fi la televizor. Dar chiar aşa s-a întâmplat”.Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg