Chiar şi sex simbol-urile primesc refuzuri în amor! Află cum au fost respinse de bărbaţi!

19 octombrie, 2017
FotoJet jpeg

Contrar aparenţelor, faima nu le asigură succesul pe plan sentimental starurilor din showbiz! Chiar şi cele mai frumoase vedete din lume au probleme la acest capitol, primind, la viaţa lor, câteva refuzuri răsunătoare din partea bărbaţilor!

Britney Spears

image

Este unul dintre cei mai sexy entertaineri din lume, are un trup pe care nu găseşti un gram de grăsime, atât de bine lucrat la sală este fizicul divei! Cu toate astea, Prinţesa Pop nu are toată populaţia masculină la picioarele ei, cum ne-am fi imaginat, există pe lumea asta şi bărbaţi care i-au spus superstarului “Nu, mulţumesc!”, după cum singură recunoaşte.

image

“Eram singură de un milion de ani şi am avut, în sfârşit, o întâlnire amoroasă cu un tip de care îmi plăcea. Aveam emoţii, mi-era teamă că n-o să-i placă şi lui de mine. Am fost împreună la film, dar mi-am dat seama destul de repede că n-avea să se termine bine întâlnirea noastră. A devenit chiar ciudată întreaga situaţie! După ce-am plecat de la cinematograf, m-am întors acasă şi asta a fost tot. Pur şi simplu nu s-a mai întâmplat nimic între noi. Nu i-a plăcut de mine. Mie îmi plăcea de el şi el ştia asta. Cu toate astea, el nu simţea cum simţeam eu. Se poate întâmpla oricui asta. Doar că sunt faimoasă, ei bine, asta nu mă face diferită de restul fetelor din întreaga lume”, a declarat Britney pentru Maria Claire UK, în septembrie 2016.

Scarlett Johansson

image

În cazul ei chiar că vorbim despre una dintre cele mai frumoase şi mai senzuale femei din lume! Cum să o refuzi pe cea care este votată iar şi iar “Cea mai sexy vedetă”, cum?! Simplu!

image

“Acum mai mult timp în urmă, aveam pe cineva în viaţa mea care era mai tot timpul indisponibil”, a început actriţa să povestească despre momentul în care se îndrăgostise până peste cap de un tip care nu dădea semne că simţea la fel. “Dar acest individ era şi incredibil de atrăgător!... Aşa că ajunsesem la capătul puterilor mele, ajunsesem cârpă de şters pe jos şi mai multe nu! Pur şi simplu nici eu nu mă mai recunoşteam! Ajunsesem să mă întreb ce naiba caut eu, la 1.30 noaptea, în stradă, trimiţându-i acestui individ mesaje, când ar trebui să fiu cu prietenii mei în bar şi să mă distrez de minune, să mă bucur de compania lor? De ce să iau eu în taxi în creierii nopţii doar ca să mă văd cu el? Nu făcusem niciodată asemenea nebunii, nu înţelegeam ce mi se întâmplase! Ei bine, acela a fost momentul când a trebuit să întrerup întreaga poveste! Dacă nu făceam asta, rămâneam agăţată de tipul acela până-n ziua de azi! Şi degeaba, cel mai probabil…”

Nicole Kidman

image

Vorba aceea, l-a avut pe Tom Cruise în braţele ei, cum poate exista cineva pe lumea asta care să o refuze pe asemenea femeie pe care cei mai mulţi o consideră absolut irezistibilă?! În deja faimoasa ei apariţie în cadrul emisiunii The Tonight Show With Jimmy Fallon, din noiembrie anul trecut, actriţa i-a adus aminte prezentatorului de momentul în care el i-a spus ei un “Nu!” ferm.

Keith Urban nu i-a spus NU actriţei, iar acum cei doi sunt căsătoriţi şi fericiţi

“Eram acasă la David Fincher”, începe să povestească diva de origine australiană. “Era pe vremea când Brad Pitt era încă împreună cu Jennifer Aniston, adică acum destul de mult timp. Ei, şi tu puteai să-mi ceri numărul de telefon. Era a doua ta şansă când puteai face acest lucru, când puteai să te apropii puţin de mine... Ştiu că îţi aduce aminte de asta, să nu cumva să te prefaci că nu ştii despre ce vorbesc!” La care Fallon i-a şi dat replica vedetei: “Am avut şi noi doi o întâlnire amoroasă la un moment dat şi eu nici măcar nu-mi mai amintesc de ea!” Auci!Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg