Chris Brown a fost eliberat din închisoare

3 iunie, 2014

În sfârşit, rapperul american poate răsufla uşurat! El şi-a petrecut ieri prima zi de libertate, după arestul din martie, când a încălcat normele în vigoare dintr-o clinică de tratare a dependenţei în care se afla internat.

În sfârşit, rapperul american poate răsufla uşurat! El şi-a petrecut ieri prima zi de libertate, după arestul din martie, când a încălcat normele în vigoare dintr-o clinică de tratare a dependenţei în care se afla internat. Nu ştim dacă Rihanna se va întoarce în braţele lui, dar cert e că muzicianul în vârstă de 25 de ani poate respira din nou aerul libertăţii.

El a fost încarcerat în martie, după ce a încălcat normele în vigoare dintr-o clinică de tratare a dependenţei în care se afla internat. Iar, luna trecută, un judecător a decis ca rapperul să petreacă alte 131 de zile în închisoare, după ce acesta a recunoscut că a încălcat regimul de libertate condiţionată.

Potrivit site-ului TMZ.com, Chris Brown a fost în cele din urmă eliberat duminică, în jurul orei 24.00, după o detenţie care a totalizat 108 zile.

Iniţial, justiţia americană hotărâse ca rapperul să petreacă 365 de zile în închisoare, dar i-a redus apoi pedeapsa, după ce muzicianul a petrecut 116 zile într-o clinică de dezintoxicare şi alte 59 de zile în închisoare.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg