Chris Brown dă cărţile pe faţă. Cum a bătut-o pe Rihanna până a umplut-o de sânge

16 august, 2017
chris brown jpeg

Au avut o relaţie plină de scântei, ba chiar una extrem de violentă, căci Riri a scăpat plină de vânătăi din mâinile celebrului rapper.  Acum, la 8 ani de la nefericitul eveniment din 2009, Chris Brown rememorează momentul în care a umplut-o pe Riri de sânge, dar şi începuturile relaţiei lor. El avea 15 ani, iar ea 16, atunci când s-au întâlnit pentru prima oară şi s-au îndrăgostit extrem de repede.

image

Mai sincer ca niciodată, rapperul de 28 de ani a povestit totul într-un nou clip pentru documentarul său "Chris Brown: Welcome To My Life", moment în care a descris cum au evoluat lucrurile în relaţia cu artista. După ce i-a mărturisit Rihannei că s-a culcat cu o fostă angajată, anterior relaţiei lor, deşi negase acest lucru şi, după ce a spus că el şi Riri nu au o relaţie cu implicare emoţională mare, lucrurile au devenit extrem de violente între cele două staruri.

Vorbind despre incindentul care a făcut  primele pagini ale ziarelor internaţionale, Chris a mărturisit: "M-a urât. După aceea, am încercat totul. Nu-i păsa, nu avea încredere în mine. De acolo, lucrurile au început să fie din ce în ce mai urâte, culminate cu certuri, agresiuni verbale şi fizice.  Încă o mai iubesc pe Rihanna, dar voi fi foarte sincer - ne-am luptat unul cu celălalt, m-a lovit, am lovit-o şi în felul acesta nu era ok. A existat întotdeauna un punct în care ajungeam să vorbim şi să ne certăm. Dacă mă duceam pe scenă cu o zgârietură pe faţă, trebuia să explic. Nu mai vreau să pun mâna pe vreo femeie în felul acela. M-am simţit ca un monstru."

Chris Brown şi-a ratat cariera după ce a bătut-o pe Rihanna.

Noaptea cu pricina a început după ce femeia cu care Chris fusese în trecut, a apărut la o petrecere la care erau prezenţi atât Chris, cât şi Rihanna. El recunoaşte că i-a cerut fostei, înainte de petrecere, să nu mai meargă în locuri în care ar putea da nas în nas.  "Asta mi-a schimbat viaţa", a continuat el rememorând acea noapte. Rihanna s-a înfuriat: "mi-a aruncat telefonul, a început să mă lovească, eram în Lamborghini şi se lupta cu mine. Îmi amintesc că a încercat să mă lovească, iar atunci am lovit-o şi eu cu adevărat. I-am dat un pumn de i-am spart buza şi am fost în stare de şoc. Ea a început să mă scuipe cu sânge, ceea ce m-a enervat şi mai tare. A fost o adevărată luptă."

image

Ca urmare a acestui incident, Chris s-a declarat vinovat, a primit interdicţia de a se apropia de artistă timp de 5 ani şi a fost obligat să facă muncă în folosul comunităţii. Rihanna a suferit enorm după cel care a reprezentat prima ei dragoste. Într-un show Oprah din 2012, Riri spunea:  "Mi-am pierdut cel mai bun prieten - dar şi tot ceea ce simţeam-  într-o noapte, şi nu am putut controla asta."

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg