Chris Brown, împuşcat la o petrecere înainte de premiile VMA!

25 august, 2014

Din păcate, nu este o glumă sau o păcăleală! Artistul a organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică un party care a fost marcat de un episod violent, a cărui ţintă era chiar el.

Din păcate, nu este o glumă sau o păcăleală! Artistul a organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică un party care a fost marcat de un episod violent, a cărui ţintă era chiar el.

Cei prezenţi la petrecerea de la nightclubul 10AK din West Hollywood spun că au auzit patru focuri de armă trase în jurul orei 1.30 noaptea. "Pur şi simplu nu-mi vine să cred la ceea ce tocmai am asistat. Cineva a încercat să-l împuşte pe Chris Brown. Sunt fără cuvinte!", a comentat pe Twitter un martor.

Starul a scăpat nevătămat, dar atacul nu a rămas fără urmări neplăcute: două gloanţe l-au nimerit pe producătorul muzical Suge Knight în stomac şi în braţ. Acesta, alături de alţi doi răniţi (dintre care unul se află în stare critică) au fost duşi de urgenţă la spitalul Cedars Sinai.

Incidentul i-a şocat pe cei de la clubul 10AK, care nu au avut parte de un asemenea incident în opt ani de la inaugurare. Toţi ochii critici se îndreaptă chiar spre Chris Brown, despre care se crede că ar fi fost ţinta atacului - şi care la momentul incidentului, a plecat în grabă cu maşina, răspunzând în treacăt reporterilor că "La club e nebunie curată!". Poliţia din Los Angeles este cu atât mai alarmată cu cât era vorba de un eveniment de la care nu lipseau vedetele, printre invitaţii bad boy-ului Brown numărându-se şi Justin Bieber şi rapperul The Game.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg