Chris Evans a postat din greşeală o poză cu penisul său erect. Ce a urmat?

14 septembrie, 2020
1 chris gettyimages 1187752540 1 jpg jpeg

Actorul care îl interpretează pe Captain America a pus pe jar social media cu postarea făcută din greşeală: se pare că Evans a scăpat o poză nud cu el, dar în următoarea fracţiune de secundă a şters poza

Imediat au apărut comentarii, dar şi întrebări - cea mai arzătoare fiind cum se presupune că organul genital din imaginea respectivă îi aparţinea lui Chris. Dar aici lucrurile devin şi mai amuzante: a fost vorba despre un clip pe care actorul l-a postat, în care joacă alături de familie un joc sugestiv numit Heads Up, clipul apoi continuându-se cu un mini-montaj cu imagini chiar din galeria lui foto - genul de montaj presetat chiar de către telefon, astfel că era evident că era vorba despre selfie-uri şi alte poze chiar cu... posesorul telefonului. În următoarea fracţiune de secundă de la postare, Chris a şters, însă, clipul care conţinea şi imaginea - nu orice fel de imagine, ci cu penisul erect! Pe lângă această poză, în motaj a mai fost şi un meme cu figura lui de Captain America şi replica: "Guard. That. Pussy". Ceea ce a făcut evident faptul că erau imagini din arhiva telefonului care făcuseră parte dintr-un sexting hot şi amuzant între el şi iubita lui, actriţa Lily James.

A fost suficient, însă ca social media să reacţioneze cu cele mai felurite glume, din care ne dăm seama că organul genital expus nu a dezamăgit nici pe departe. Din contră, a mulţumit pe deplin fanele actorului. Glumele au început astfel să se ţină lanţ, cum ar fi postarea de jos, cu urma trucată a unui penis enorm în asfalt, însoţită de comentariul: "Chris Evans s-a împiedicat şi a căzut. Dumnezeule, sper că este bine!". Nici colegii lui de breaslă nu s-au lăsat mai prejos. Mark Ruffalo, care joacă alături de el în Avenger: Endgame, i-a transmis pe Twitter: "Frate, cât Trump e preşedinte, orice ai face, nu ai nicio şansă să fii penibil pe lângă aşa ceva".

chris gluma jpg jpeg

Foto: Twitter, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg