Chris Evans şi noua iubită, debut oficial pe covorul roşu

27 iunie, 2016
rs 476x476 160625135622 300 jenny slate chris evans pets premiere 062516 jpg jpeg

Dacă se întreba cineva ce femeie l-a cucerit pe Captain America în viaţa reală, răspunsul este actriţa Jenny Slate, cea cu care joacă în noul film “Gifted”, al lui Marc Webb. Oficial, cei doi formează un cuplu hollywoodian, odată cu apariţia lor oficială pe covorul roşu.

Cei doi, la premiera filmului animat

Chris Evans şi Jenny au fost prezenţi la premiera filmului “The Secret Life of Pets”, în New York – aici, de fapt, starul de 35 de ani a susţinut-o pe iubita sa, protagonista peliculei. Faţă de alte perechi celebre, proaspătul cuplu a părut foarte relaxat şi casual, pozând chiar şi nepoţeii lor, fascinaţi de animaţia căreia Jenny şi-a împrumutat vocea. Prezente au fost chiar şi mama şi sora lui Chris – ceea ce înseamnă că Jenny este deja inclusă în familia actorului!

La filmările pentru Gifted, unde s-au cunoscut

Cât despre viaţa personală, este ceva mai complicat.

Mai exact, iubita lui Chris a fost căsătorită cu regizorul Dean Fleischer-Camp, de care a anunţat în mai că s-a despărţit de fapt la începutul anului, după patru ani de mariaj... dar situaţia este cu atât mai sensibilă cu cât starul Captain America a apărut în viaţa brunetei de 34 de ani mai devreme de  când aceasta a anunţat că s-a despărţit de soţul ei... adică în martie.

Jenny şi fostul ei soţ, Dean Fleischer

Cât despre cariera lui Jenny, care este o actriţă ceva mai necunoscută, ştim doar că este comediantă, că a apărut în “Saturday Night Live” o vreme şi că a avut apariţii în seriale precum “House of Lies” ori “Parks and Recreation”. Şi poate asocierea cu un actor mai faimos decât ea o va aduce în centrul atenţiei şi la Hollywood...

Pe Twitter, înainte să devină un cuplu oficial