Chris Hemsworth nu-şi mai poate lua mâinile de pe ea. Cum arată soţia lui la 41 de ani!

2 aprilie, 2018
*NO MAIL ONLINE* Chris Hemsworth and Elsa Pataky put on an amorous display on a beach outing with their friends, including Matt Damon & Luciana Barosso jpeg

El este un actor cunoscut la Hollywood, ea o actriţă şi model celebru, cu origini spaniole, române şi maghiare. Chris Hemsworth şi frumoasa sa soţie, Elsa Pataky, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi, chiar dacă formează un cuplu de ani buni, se iubesc ca în prima zi. S-au căsătorit în 2010 şi au împreună  3 copii minunaţi - pe gemenii Tristan şi Sasha (4) şi pe fetiţa India Rose (5).

image

Deşi îi depart 7 ani, ea având 41 de ani, iar el 34, diferenţa de vârstă pare insesizabilă, mai ales că ea este într-o formă fizică de milioane. Are un abdomen plat, nişte picioare fără imperfecţiuni, braţe lucrate şi un posterior bombat, ce mai, toate însuşirile care o ajută să-l ţină lângă ea pe unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood.

Acum, îndrăgostiţii au oferit un moment intim, chiar pe plajă, în văzul tuturor. S-au sărutat, iar Chris nu-şi mai putea dezlipi mâinile de pe soţia sa cea sexy. A recunoscut că filmarea unor scene sexuale cu soţia sa pentru cel mai nou film al lor a fost destul de inconformabilă pentru cei doim, însă, iată-i pe plajă, dezinvolţi şi cu chef de giugiuleală!

image

La cum arată blonda în costum de baie, nu încape îndoială că Hemsworth este unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi, iar imaginile cu ei doi, surprinse pe o plajă din Byron Bay, vorbesc de la sine. Nici Elsa nu a părut mai puţin încântată de acest moment de tandreţe, ţinându-l pe soţul ei de gât în timp ce îi oferea un sărut pasional.

Foto: Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate