Chris Noth, Big din "Totul despre sex", acuzat c-a violat două femei. Incidentele s-au întâmplat în timpul relaţiei cu actuala soţie

17 decembrie, 2021
1 carrie si big jpg jpeg

Probleme serioase pentru unul dintre starurile serialului Totul despre sex.

Este vorba de actorul Chris Noth, cel care îl interpretează pe Big, iubitul lui Carrie Bradshaw, în celebrul serial care a revenit, de luna aceasta, pe canalul de streaming HBO GO. Ieri, ziarul The Hollywood Reporter a publicat un articol în care o femeie pretinde că a fost atacată de star în apartamentul lui din Los Angeles, în anul 2004, pe când ea avea 22 de ani, iar el 49.

Acuzaţii de acest gen au fost aduse, apoi, şi de o a doua femeie, însă poliţia din Los Angeles a comunicat că actorul nu este investigat în acest moment. În articol, femeile folosesc pseudonimele Zoe şi Lily. Conform acestora, prima agresiune sexuală a avut loc în 2004, în locuinţa din Los Angeles a actorului, iar a doua în 2015, în proprietatea din New York a lui Noth. În ambele cazuri, Noth le-ar fi invitat pe femei în locuinţele lui, însă, în 2015, acesta era deja căsătorit de trei ani cu soţia lui, Tara Wilson, cu care are doi copii. Noth şi Tara au o relaţie din anul 2001, ceea ce înseamnă că acesta nu era single nici în perioada primului presupus atac.

Prima femeie, Zoe, a declarat că l-a vizitat pe actor în casa lui din West Hollywood ca să-I returneze o carte pe care o împrumutase de la el, în timp ce a doua a spus că a fost invitată în casa lui din Greenwich Village, după ce a ieşit la o întâlnire cu el, pentru a-i arăta colecţia lui de sticle de whiskey. Ambele femeie susţin că serile lor s-au terminat în acelaşi mod, cu Noth violându-le fără regrete. În cazul celei de-a doua femei, actorul însurat în acea perioadă i-ar fi spus că mariajul lui e de faţadă şi că el nu crede în monogamie.

Atât Zoe, cât şi Lily susţin că n-au mers la poliţie atunci când s-au întâmplat incidentele pentru că s-au temut să nu fie crezute, însă recenta promovare de care a avut parte continuarea serialului Totul despre sex a readus în vieţile lor aceste amintiri dureroase. Noth a negat vehement că le-ar fi agresat pe cele două femei, însă a recunoscut că întâlnirile au avut loc şi-au fost de comun acord.

“Acuzaţiile împotriva mea sunt făcute de persoane pe care le-am cunoscut cu foarte mulţi ani în urmă şi sunt categoric false. Dar fie că vorbim de acum 30 de ani sau acum 30 de zile, pentru mine Nu înseamnă Nu. Întâlnirile despre care vorbim au fost de comun acord”, a declarat actorul, completând că se pune cu totul la dispoziţia autorităţilor.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg