Chris Noth, Big din "Totul despre sex", acuzat c-a violat două femei. Incidentele s-au întâmplat în timpul relaţiei cu actuala soţie

17 decembrie, 2021
1 carrie si big jpg jpeg

Probleme serioase pentru unul dintre starurile serialului Totul despre sex.

Este vorba de actorul Chris Noth, cel care îl interpretează pe Big, iubitul lui Carrie Bradshaw, în celebrul serial care a revenit, de luna aceasta, pe canalul de streaming HBO GO. Ieri, ziarul The Hollywood Reporter a publicat un articol în care o femeie pretinde că a fost atacată de star în apartamentul lui din Los Angeles, în anul 2004, pe când ea avea 22 de ani, iar el 49.

Acuzaţii de acest gen au fost aduse, apoi, şi de o a doua femeie, însă poliţia din Los Angeles a comunicat că actorul nu este investigat în acest moment. În articol, femeile folosesc pseudonimele Zoe şi Lily. Conform acestora, prima agresiune sexuală a avut loc în 2004, în locuinţa din Los Angeles a actorului, iar a doua în 2015, în proprietatea din New York a lui Noth. În ambele cazuri, Noth le-ar fi invitat pe femei în locuinţele lui, însă, în 2015, acesta era deja căsătorit de trei ani cu soţia lui, Tara Wilson, cu care are doi copii. Noth şi Tara au o relaţie din anul 2001, ceea ce înseamnă că acesta nu era single nici în perioada primului presupus atac.

Prima femeie, Zoe, a declarat că l-a vizitat pe actor în casa lui din West Hollywood ca să-I returneze o carte pe care o împrumutase de la el, în timp ce a doua a spus că a fost invitată în casa lui din Greenwich Village, după ce a ieşit la o întâlnire cu el, pentru a-i arăta colecţia lui de sticle de whiskey. Ambele femeie susţin că serile lor s-au terminat în acelaşi mod, cu Noth violându-le fără regrete. În cazul celei de-a doua femei, actorul însurat în acea perioadă i-ar fi spus că mariajul lui e de faţadă şi că el nu crede în monogamie.

Atât Zoe, cât şi Lily susţin că n-au mers la poliţie atunci când s-au întâmplat incidentele pentru că s-au temut să nu fie crezute, însă recenta promovare de care a avut parte continuarea serialului Totul despre sex a readus în vieţile lor aceste amintiri dureroase. Noth a negat vehement că le-ar fi agresat pe cele două femei, însă a recunoscut că întâlnirile au avut loc şi-au fost de comun acord.

“Acuzaţiile împotriva mea sunt făcute de persoane pe care le-am cunoscut cu foarte mulţi ani în urmă şi sunt categoric false. Dar fie că vorbim de acum 30 de ani sau acum 30 de zile, pentru mine Nu înseamnă Nu. Întâlnirile despre care vorbim au fost de comun acord”, a declarat actorul, completând că se pune cu totul la dispoziţia autorităţilor.



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png