Chris Noth, înfuriat pentru că a fost abandonat de colegele din serial după ce i s-au adus acuzaţii de agresiune sexuală Cum vrea actorul din "Totul despre sex" să se răzbune

15 aprilie, 2022
5 cris32 jpg jpeg

Chris Noth  e revoltat pentru că nu a fost sprijinit nici măcar un moment de colegele din serial în scandalul sexual în care este implicat, dezvăluie o sursă. Actorul promite acum răzbunare.

Actorul din Sex and the City are scenele tăiate din finalul sezonului recent al producţiei And Just Like That , după ce mai multe femei l-au acuzat de agresiune sexuală în decembrie anul trecut.

Şi, potrivit sursei, Noth este în mod special supărat pe fostele colege de distribuţie,  Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, „pentru că şi-au petrecut ani de zile comportându-se ca prietenele lui şi apoi l-au părăsit fără să pună întrebări”.

Acum, spune o persoană din interior, se gândeşte să scoată la suprafaţă lucrurile murdare de când filma pentru faimoasa producţie într-o carte. Actorul de 67 de ani, care a fost concediat şi de la The Equalizer, susţine că va dovedi că este nevinovat şi este furios că nimeni nu i-a fost alături”, continuă sursa. „Nu se va abţine în această carte – aşa că toată lumea poate avea motive întemeiate să intre în panică!”

După ce mai multe femei i-au adus acuzaţii lui Noth, actriţele din serialul de succes au făcut o declaraţie comună în sprijinul presupuselor victime.

„Suntem întristate să auzim acuzaţiile împotriva lui Chris Noth. Susţinem femeile care s-au prezentat şi şi-au împărtăşit experienţele personale”, se arată în declaraţia din 20 decembrie. „Ştim că trebuie să fie un dificil de făcut şi le lăudăm pentru asta”.

„Acuzaţiile împotriva mea au făcute de persoane pe care le-am întâlnit cu ani, chiar decenii în urmă şi sunt categoric false. Aceste poveşti ar putea fi de acum 30 de ani , dar există o linie pe care nu am trecut-o. Întâlnirile au fost consensuale. Este dificil să nu pun la îndoială momentul în care aceste poveşti au apărut. Nu ştiu sigur de ce apar acum, dar ştiu că nu le-am agresat pe aceste femei", a declarat Noth.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}