Chris Pratt, fericit după divorţul de Anna Faris

14 august, 2017
Chris Pratt Step out for the First time, amidst a divorce from Anna Farris (Blurred) jpeg

La începutul săptămânii trecute făceau un anunţ şocant - divorţează după 8 ani de mariaj, deşi în ultima vreme chiar fuseseră văzuţi împreună pe la evenimente oficiale, foarte fericiţi. Cu toate acestea, divorţul dintre actorul Chris Pratt şi actriţa Anna Faris a fost iminent.

Fericit alături de fiul său Jack.

S-au iubit, însă în cele din urmă s-au despărţit, hotărând de comun acord să împartă custodia sigurul copil - Jack Pratt care va împlini luna aceasta 5 ani. Au existat numeroase zvonuri că sunt tensiuni în cuplu, iar presupunerile s-au adeverit. Iată-l pe Chris Pratt la prima sa apariţie de când a pus punct relaţiei cu fosta soţie, fără verighetă, dar alături de băiatul său.

Actorul a renunţat la inelul care îi marca căsătoria,  de acum ceva vreme, însă, conform apropiaţilor, încă mai locuieşte în aceeaşi casă cu Anna Faris şi cu micuţul Jack. Ieri, starul din Gardienii Galaxiei, care s-a transformat radical de-a lungul anilor, trecând de la grăsuţul simpatic la un bărbat râvnit la Hollywood,  a fost fotografiat ieri în timp ce mergea la una dintre bisericile din Los Angeles, în braţe cu Jack. Starul în vârstă de 38 de ani părea foarte relaxat şi fericit în momentul în care a intrat în lăcaşul de cult şi, bineînţeles, fără inelul de nuntă pe deget.

În aprilie păreau fericiţi împreună la inaugurarea stelei lui Chris de pe Walk of Fame.

Într-o declaraţie scrisă pe pagina de Facebook a lui Pratt, acum fix o săptămână, starul spunea: "Anna şi cu mine vă anunţăm cu tristeţe că suntem separaţi din punct de vedere legal", semn că relaţia lor scârţâia de ceva vreme, căci chiar actorul a continuat să mărturisească că a încercat din răsputeri să facă lucrurile să meargă, însă totul a fost în zadar: "Am încercat din greu să remediem situaţia şi suntem cu adevărat dezamăgiţi". 

image

Motivele despărţirii sunt variate, de la o presupusă relaţie între Chriss şi colega sa de pe platourile de filmare, Jennifer Lawrence, la schimbarea fizică a actorului care a devenit un sex-simbol, prea sexy pentru Anna, însă nimic nu a fost confirmat de cei doi protagonişti. Bucuria lui Chris a fost şi mai mare când, ieri seara, a fost unul dintre actorii premiaţi la Teen Choise Awards 2017. Pratt a plecat acasă cu premiul pentru cel mai bun actor de filme SF pentru rolul lui Peter Quill din Guardians of the Galaxy Vol. 2

Foto: Splash News, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin sursa  GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba  GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica  Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae  Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0 sursa  GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg