Chris Pratt şi Anna Faris au divorţat, după 8 ani de mariaj

7 august, 2017
The World Premiere Of Marvel Studios' "Guardians Of The Galaxy Vol  2 " jpeg

S-au iubit, dar, în cele din urmă, s-au despărţit. După 8 ani de mariaj, un alt cuplu celebru de la Hollywood se destramă. Starul din "Gardienii Galaxiei" şi actriţa Anna Faris şi-au spus adio pe cale juridică, lăsând în urmă mulţi ani de iubire şi amintiri frumoase, dar şi un copil -  pe micuţul Jack Pratt, care va împlini luna aceasta 5 ani.

S-au iubit, dar s-au despărţit.

Actorul a dat vestea duminică, iar fanii săi au fost şocaţi. Chris Pratt şi Anna Faris au anunţat că se separă în mod legal, la 8 ani de la căsătorie. Chris a dat ştirea chiar pe pagina sa de Facebook:  "Cu tristeţe, Anna şi cu mine vă anunţăm că suntem separaţi din punct de vedere juridic. Am încercat din greu să remediem situaţia şi suntem cu adevărat dezamăgiţi. Fiul nostru are doi părinţi care îl iubesc nespus de mult, aşa că, pentru binele lui, dorim să păstrăm aceeastă situaţie cât se poate de privată. "

Chris, alături de Anna şi de fiul Jack.

Actorul de 38 de ani a continuat declaraţia: "Încă ne mai iubim, ne vom preţui şi vom continua să avem cel mai profund respect unul pentru celălalt." Şi fosta sa soţie, Anna, 40 de ani, a dorit să ia cuvântul pe Twitter cu o declaraţie similară.

image

Cele două vedete s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei "Take Me Home Tonight" în 2007 şi şi-au oficializat relaţia un an mai târziu, culminând cu căsătoria din vara lui 2009. Au existat numeroase zvonuri în ultima vreme că există tensiuni în cuplu, iar Pratt chiar a fost văzut fără verighetă în public.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg