Chris Rock ar fi invitat-o pe Jada la o întâlnire romantică, după zvonurile legate de un posibil divorț

13 octombrie, 2023

Într-un interviu recent, Jada Pinkett-Smith a dezvăluit că este separată de soțul ei Will Smith din 2016. Iar asta nu e tot. Declarațiile actriței sunt uluitoare!

FotoJetChrisJada jpg

Și ele pot veni ca o explicație tardivă a gestului inimaginabil făcut de Will Smith în 2022 la Oscaruri, când a ales să-l plesnească pe Rock cu sete, deși acesta era gazda evenimentului.

will smith palma jpg

O mare concentrare de furie a fost în acea noapte și mulți au rămas perplecși de gestul lui Will Smith, un om pe care nimeni nu-l știa atât de conflictual. Însă iată că o explicație posibilă vine acum, după ce Jada Pinkett-Smith a acordat un interviu inedit publicației People.

Pe lângă declarația șocantă legată de mariajul său, actrița a oferit o posibilă explicație pentru comportamentul reprobabil al soțului său la Oscaruri.

Potrivit Jada Pinkett-Smith, Chris Rock i-ar fi cerut o întâlnire romantică în urmă cu câțiva ani, când presa tot specula un eventual divorț al său de Will Smith.

În mod sigur cei doi stăruie în a rămâne împreună măcar declarativ. Căci faptic de 7 ani nu se mai comportă ca soț și soție, însă și înainte presa avea motive să scrie mereu că cei doi sunt în pragul despărțirii. În acea perioadă, Chris Rock nu a ezitat s-o sune pe Jada pentru a-i cere o întâlnire. Dar ea i-a explicat atunci de îndată că așa ceva nu ar fi posibil, întrucât zvonurile erau false și relația sa cu Will Smith relativ OK. Potrivit Jadei, Chris Rock s-ar fi căit de gestul său și și-a cerut scuze.

Will nu i-a imputat niciodată fapta, însă nu a ezitat când a fost vorba să se răzbune public. Palma de la Oscaruri a fost însă pentru Will Smith cu adevărat usturătoare, nu pentru Rock. A fost 9/11 al carierei sale, căci totul s-a schimbat de atunci.

Jada Pinkett-Smith a mărturisit că mai multe nu spune, exprimându-și speranța că poate cândva cei doi bărbați vor detalia incidentul, scrie ediția spaniolă a publicației Hello!.

Alte informații bombă vor apărea în cartea biografică a Jadei, ce va ieși pe piață pe 17 octombrie.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg