Chris Rock își ia revanșa și-l lovește pe Will Smith unde-l doare mai tare

6 martie, 2023

La un an de când a luat un pumn în față, în direct, pe scena galei Oscarurilor, actorul de comedie îi dă lui Smith o replică usturătoare într-un material special filmat pentru Netflix.

Chris Rock   GettyImages 694675522 jpg

Atât Will Smith, care a fost autorul loviturii în direct care i-a șocat pe toți cei din breasla sa, cât și soția sa, Jada Pinkett Smith, au vorbit deschis despre cele întâmplate pe scena Oscarurilor, intenționând să treacă mai departe de momentul incomod. Potrivit celor de la "People", într-un episod al emisiunii "Red Table Talk", Jada a declarat că "speranța ei cea mai profundă este ca acești doi bărbați inteligenți și capabili să aibă ocazia de a se vindeca, de a discuta despre asta și de a se împăca".

Pe de altă parte, când Will Smith a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și cere scuze lui Rock, n-a primit niciun răspuns, iar fanii l-au luat în colimator: "Am luat legătura cu Chris, iar mesajul care a venit înapoi este că nu este pregătit să vorbească. Și când va fi, va da mâna. Așa că îți voi spune, Chris, că îmi cer scuze față de tine. Comportamentul meu a fost inacceptabil și sunt aici ori de câte ori vei fi pregătit să vorbești", spunea Will Smith spășit, în urmă cu câteva luni.

will smith chris rock jpg

Replica lui Chris Rock: o ironie marca Netflix

Chris Rock nu se pricepe să dea cu pumnul, dar știe de minune cum să arunce o mulțime de săgeți, ceea ce a și făcut atât la adresa lui Will Smith, cât și a soției acestuia, Jada Pinkett Smith, în recentul său material special de comedie realizat pentru platforma de streaming Netflix.

În cadrul evenimentului transmis în direct numit "Chris Rock: Selective Outrage", comediantul s-a referit la palma de la Oscaruri, spunând: "Will Smith practică indignarea selectivă. Toți cei care știu cu adevărat despre ce e vorba știu că nu am avut nimic de-a face cu acel c*c*t. Nu am avut nicio "aventură"". El făcea aluzie la aventura pe care Jada ar fi recunoscut că ar fi avut-o cu cântărețul August Alsina, într-un moment în care ea și Will Smith au făcut o pauză de relație.

Chris Rock   GettyImages 694702162 jpg

Chris Rock a ironizat și episodul "Red Table Talk" al Jadei, în care cuplul a vorbit despre această situație, subliniind momentul în care Will a spus odată că "nu a existat niciodată infidelitate în căsnicia noastră". "Cu toții am fost înșelați. Toată lumea din această industrie a fost înșelată. Niciunul dintre noi nu a fost vreodată intervievat la televizor de persoana care ne-a înșelat. Niciunul dintre noi. ...De ce naiba ai face așa ceva?", a bătut el apropo-ul. Apoi, el a adăugat o glumă despre palma de la Oscaruri, spunând: "Jada l-a rănit mult mai mult decât m-a rănit el pe mine, bine?".

Desigur, Chris Rock întinsese coarda mai demult cu glumele sale, ironizându-i și în timpul monologului său de la Oscarurile din 2016: "Jada este supărată că Will, bărbatul ei, nu a fost nominalizat pentru "Concussion". Nu este corect ca Will să fi fost atât de bun și să nu fi fost nominalizat. Ai dreptate. De asemenea, nu este corect că Will a fost plătit cu 20 de milioane de dolari pentru 'Wild Wild West', bine?".

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg