Chris Rock vorbește pentru prima dată despre palma încasată de la Will Smith: ”A durut”

28 iulie, 2022
1 chris rock si will smith jpg jpeg

Actorul a făcut prima referire la incidentul celebru de la Oscaruri, la câteva luni de când Will Smith l-a pălmuit neașteptat.

Starul avea un spectacol de stand up la Madison Square Gardens din New York, când a făcut un comentariu deloc subtil în legătură cu incidentul din martie de la Oscaruri.

Atunci, pe scenă, cu umorul care-l caracterizează și care este, practic, sursa sa de venit, a făcut o paralelă între faptul că soția lui Will Smith era rasă în cap, întocmai ca personajul principal din G.I.Jane, interpretat de Demi Moore. Este adevărat că Jada Pinkett Smith suferă de alopecie, însă Will Smith a fost mult prea supărat pe gluma nesărată a lui Rock.

Actorul Chris Rock este gazda prestigiosului eveniment de la Hollywood jpeg

Continuarea o știe toată lumea: Will Smith a suportat o mulțime de consecințe neplăcute după ce l-a pălmuit pe Rock. Nu mai este membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice și a fost interzis de la ceremoniile Academiei timp de 10 ani.

Chris a refuzat până acum să facă orice fel de comentariu în legătură cu controversatul episod de la Oscaruri.

Până acum câteva seri, când, pentru prima dată a spus, în cadrul evenimentului mai sus menționat: „Cei care spun că vorbele dor nu au primit niciodată un pumn în faţă.” Și a adăugat: „Nu sunt o victimă. Da, chestia aia a durut, fir-ar să fie. Însă am depășit momentul și am revenit la treabă.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp