Chrissy Teigen era gravidă când şi-a scos implanturile mamare! „Înainte de operaţie, testul de sarcină ieşise negativ. Era, de fapt, pozitiv!” I-a fost afectată sarcina?

16 august, 2020
1 asta jpg jpeg

Soţia lui John Legend a luat întreaga lume prin surprindere nu numai cu sarcina ei surpriză, ci şi cu faptul că vedeta era gravidă în momentul în care a făcut anestezie generală şi s-a operat pentru a-şi scoate implanturile mamare, doar că nu ştia. Procedura i-a afectat oare sarcina?

„Am făcut un test de sarcină de rutină înainte de-a intra în operaţie. Îmi ieşise negativ, doar că nu era cu adevărat negativ...”, ne-a uimit topmodelul cu dezvăluirea ei din 15 august.

profimedia 0552241680 jpg jpeg

Teigen a făcut nişte mărturisiri incredibile la numai o zi după ce a anunţat, împreună cu soţul ei John Legend, că e însărcinată cu al treilea lor copil. Adevărul e că autoarea unor cărţi de gătit tocmai spusese lumii întregi că creşterea celor doi copii ai ei îi ocupă mult din timp şi îi consumă energia, motiv pentru care amâna conceperea altei progenituri. Şi, tocmai când ne obişnuiserăm şi noi cu ideea că nu vom afla despre un nou membru al familiei prea curând, iată că topmodelul de 34 de ani ne arată deja burtica ei proeminentă. Cea de-a treia sarcină i-a luat prin surprindere până şi pe soţii Legend!

Poveste incredibilă

„Ooo, e o poveste incredibilă, într-adevăr! LOL”, i-a răspuns Teigen pe Twitter unui fan care nu putea înţelegea întreaga sincronizare a sarcinii. „Am făcut testul de sarcină de rutină, cel care se face înainte de orice operaţie. A ieşit negativ. Doar că nu era negativ”, a explicat gravida. „La câteva săptămâni după operaţie, am mai făcut un test de sarcină. Ideea e că eu, timp de mulţi ani, am făcut teste de sarcină aproape în fiecare lună, rugându-mă, cu cerul şi cu pământul, să văd cele două liniuţe pe el. Asta îmi doream. Dar nu am avut niciodată un test de sarcină pozitiv.”

1 jpg jpeg

Pe 19 iunie, ziua în care soţul ei a lansat albumul Bigger Love, Teigen a făcut un test de sarcină şi a ieşit pozitiv. „M-am speriat. Era pozitiv şi mă gândeam că nu te apuci să-ţi scoţi silicoanele în timp ce eşti gravidă, nu? Nici vorbă! Aşa că ne-am rugat la toţi zeii operaţiilor estetice ca toTul să fie bine pentrru fătul ei şi ca sarcina să nu fie afectată. Ne-am dus la toate programările medicale îngroziţi de frică. Chiar şi fără operaţia asta făcută pe sarcină, nu credeam că pot să rămân gravidă în mod natural. Aşa că situaţia nu părea prea bună...”, a dezvăluit cea care i-a conceput pe cei doi copii ai ei, Luna (4) şi Miles (2), cu ajutorul fertilizării in vitro.

Cea mai amre surpriză

“Tot ceea ce pot să vă spun e că e adevărat ce se spune – atunci când nu mai încerci să rămâi gravidă, ţi se întâmplă să concepi un copil. Asta e surpriza pe care ţi-o poate oferi viaţa! Pe scurt, sânii mei au durut foarte tare din cauza operaţiei!”

profimedia 0552239238 jpg jpeg

„Cumva eu duc dorul embrionilor mei perfecţi, creaţi în laborator, în cadrul FIV-lui. Cu ei mă simţeam invincibilă, în siguranţă. Fertilizarea in vitro a fost o metodă minunată pentru noi de-a concepe. E foarte greu să faci FIV, dar datorită lui avem acum doi monstruleţi minunaţi. Vă jur, n-am crezut în viaţa mea că pot concepe natural. În niciun caz!”

În ceea ce îi priveşte pe micuţii ei, nu au avut aceeaşi reacţie la aflarea veştii că vor avea un frăţior sau o surioară: „Luna e foarte încântată, în timp ce Miles, nici vorbă. El e gelozia întruchipată!”

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg