Chrissy Teigen îşi doreşte al treilea copil cu John Legend

28 martie, 2018
chrissy teigen joohn legend jpeg

Nici nu l-a născut pe cel de-al doilea bebeluş al cuplului, că se şi gândeşte la conceperea celui de-al treilea copi. Însărcinată în ultimul trimestru, modelul Chrissy Teigen a dezvăluit că vrea ca bebebluşul numărul trei să vină cât mai repede în viaţa ei şi a partenerului ei de viaţă, John Legend.

image

Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai tari artişti ai momentului, iar rodul iubirii lor, micuţa Luna (1 an şi 11 luni), este o minunăţie de copil. Dar cei doi nu s-au oprit aici pentru că vor mulţi moştenitori. La doar un an şi jumătate de la naşterea Lunei, Chrissy a anunţat sarcina cu cel de-la doilea copil, de data aceasta aşteptând cu nerăbdare să aducă pe lume un băieţel. Vedeta a povestit despre problemele de fertilitate cu care ea şi John s-au confruntat în ultimii ani, mărturisind că fertilizarea în vitro i-a ajutat să devină părinţi.

Alături de micuţa Luna.

Micuţa Luna a reuşit să vină pe lume datorită celui de-al doilea embrion din cei 3 fertilizaţi, iar acum se pare că părinţii au folosit şi ultimul embrion fertilizat pentru a deveni părinţii unui băiat. Cu toate acestea, Chrissy îşi doreşte cu nerăbdare un al treilea copil. Într-un interviu recent pentru UsWeekly, vedeta a declarat:  "Vreau să mai am un copil după naşterea aceasta şi apoi să revin la trupul de model". Asta înseamnă că soţia lui Legend se gândeşte serios să rămână însărcinată imediat după ce îi va da naştere băieţelului său. "Vreau doar să mai fac un copil, dar apoi cred că vreau să-mi trăiesc frumoasa perioadă de 30 şi ceva de ani fără să fiu însărcinată."

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg