Chrissy Teigen, probleme cu alcoolul: ”Ajunsesem să mă fac de râs în faţa oamenilor”

22 august, 2017
chrissy jpeg

Ştiam despre ea că e un personaj vesel, o soţie ideală, fost model, o mamă preocupată şi-n genere o persoană minunată. Acum aflăm că-n spatele acestei măşti stă, de fapt, o femeie care s-a luptat, ca oricare alta, cu suprasolicitarea, teama de eşec, nesiguranţa, ceea ce dus la consum de alcool în exces, dependenţă pe care şi-a recunoscut-o, asumat-o şi vindecat-o.

Chrissy s-a luptat cu alcoolismul

Chrissy Teigen a vorbit deschis despre problema dependenţei de alcool, pe care a dezvoltat-o uşor, dar sigur. Ea a recunoscut că-n prezent nu mai consumă niciun strop de alcool, căci ajunsese ”într-un punct mort, bând mult prea mult”.

Într-un interviu publicat luni, în revista americană ”Cosmpopolitan”, Chrissy a descris consumul de alcool drept parte din ”rutina zilnică”. ”Mă obişnuisem ca atunci când îmi făceam părul şi make-up-ul să consum un pahar de vin. Apoi, acel pahar de vin ducea la un altul, consumat înainte de evenimente. În cele din urmă, ajungeam la multe altele în timpul evenimentului”, povesteşte, vindecată, soţia lui John Legend.

Fostul model a adăugat că dependenţa de alcool a pus-o în situaţii dificile, jenante, motiv pentru care a decis să pună punct. ”Mi-era jenă că ajunsesem să mă fac de râs în faţa oamenilor pe care îi chiar respectam. Iar acel sentiment, nu e niciunul altul ca el. Te simţi oribil. Nu era ok pentru mine, nu era ok pentru John, pentru nimeni”, a mărturisit Chrissy.

image

În finalul interviului cutremurător, mama micuţei Luna a dezvăluit că există în istoricul familiei sale dependenţa de alcool şi că, poate, şi asta a contribuit la situaţia deplorabilă în care ajunsese. Dar şi despre faptul că viaţa la Hollywood are tentaţiile ei. ”Viaţa noastră e aşa cum e. Imaginează-ţi că eşti înconjurat de alcool. E peste tot, întotdeauna. Nu ştiu cum să merg la un eveniment şi să nu consum niciun pahar de alcool.”

Chrissy a ţinut, însă, să precizeze că decizia de a se lăsa de alcool i-a aparţinut şi că nimeni din jur nu i-a spus că ar fi bine să renunţe la obiceiul nociv, din simplu fapt că reuşea să ascundă foarte bine această dependenţa. ”Nimeni nu a adus vorba de aşa ceva. Ei au presupus că sunt OK, căci a doua zi mă simţeam mereu OK. Dar eu ştiam în adâncul sufletului meu că lucrurile nu sunt în regulă”.

image

Ea a mai povestit şi cum a reuşit să nu consume niciun strop de alcool în vacanţa recentă în Bali, în care a fost alături de soţul ei, John Legend, dar şi de fiica sa, Luna. ”Am petrecut un timp cu adevărat minunat. Nu am băut niciun strop de alcool. (...) Acum înţeleg. Nu vreau să fiu acea persoană. Trebuie să mă vindec”, spune Chrissy.Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg