Chrissy Teigen și John Legend au făcut publică prima fotografie a bebelușului lor

20 ianuarie, 2023
Chrissy Teigen si John Legend, la al treilea copil   Instagram (3) jpg

La o săptămână de când au devenit din nou părinți, cei doi au dezvăluit numele și sexul nou-născutului lor.

Chrissy Teigen și John Legend, care și-au putut ține, în sfârșit, în brațe micuțul vinerea trecută, pe 13 ianuarie, au împărtășit lumii numele și sexul nou-născutului lor.

"Ea este aici! Esti Maxine Stephens - casa este plină de viață și familia noastră nu ar putea fi mai fericită", a scris Chrissy pe Instagram pe 19 ianuarie, alături de o fotografie de familie. "Tati varsă lacrimi de bucurie în fiecare noapte văzându-i pe Luna și Miles atât de plini de iubire, iar eu învăț că încă mai ai nevoie de scutece cu o cezariană!? Suntem în extaz. Vă mulțumim pentru toată dragostea și urările de bine - le simțim pe toate!"

John - pe numele real John Stephens - a dat vestea că Esti a venit pe lume în timpul unui concert privat. În timpul spectacolului, el a împărtășit că bebelușul lor a venit pe lume mai devreme în acea dimineață, spunând: "Ce zi binecuvântată!". El a mai spus că, deși nu a dormit mult, s-a simțit "energizat" după ce a petrecut mult timp la spital.

Anunțul a venit la cinci luni după ce Chrissy Teigen, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că este din nou însărcinată, după ce a apelat la o fertilizare in vitro. "1 miliard de injecții mai târziu (în picior în ultima vreme, după cum puteți vedea!), avem încă unul pe drum", le-a spus modelul urmăritorilor ei de pe Instagram în august 2022.

John Legend (44) și Chrissy Teigen, care sunt și părinții fiicei Luna, în vârstă de 6 ani, și ai fiului Miles, în vârstă de 4 ani, au devenit din nou părinți la mai bine de doi ani după ce modelul a suferit un avort spontan, în timp ce era însărcinată cu un băiețel. Chrissy a împărtășit atunci vestea sfâșietoare pe rețelele de socializare.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg