Chrissy Teigen şi John Legend sunt sfâşiaţi de durere. Copilul lor a murit la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva

1 octombrie, 2020
6 screenshot 2020 10 01 at 08 43 47 png png

Chrissy se afla internată de câteva zile din cauza unor complicaţii suferite în timpul celei de-a treia sarcini. În luna august ea şi soţul ei, cântăreţul John Legend, anunţau că vor avea un al treilea copil.

Modelul a anunţat în urmă cu câteva ore că a pierdut sarcina, deoarece hemoragia internă nu a putut fi oprită, în ciuda faptului că de zile întregi medicii i-au făcut numeroase intervenţii şi transfuzii. Încă de la început această sarcină s-a anunţat a fi cu probleme, deoarece vedeta suferise o intervenţie de îndepărtare a siliconului mamar fără a ştii că e însărcinată pentru a treia oară. Operaţia a necesitat anestezie totală, care nu este tocmai recomandată mamelor aflate în primul trimestru de sarcină.

În ciuda numeroaselor intervenţii, bebeluşul lor a pierdut lupta...
În ciuda numeroaselor intervenţii, bebeluşul lor a pierdut lupta...

În urmă cu o săptămână, Chrissy povestea urmăritorilor ei de pe Instagram că uterul său are probleme, iar copilul se află în pericol şi de aceea a trebuit să amâne toate proiectele pe care le avea în derulare. Recent, ea era ceva mai optimistă, spunând că situaţia e sub control şi că atât ea, cât şi copilul sunt OK. Dar se pare că drama a urmărit-o în cele din urmă, iar bebeluşul a murit înainte de a se naşte. “Suntem şocaţi şi ne încearcă o mare durere, aceea de care doar auzi povestindu-se, aceea pe care nu am simţit-o până acum. Nu am reuşit niciodată să oprim sângerarea şi să-i dăm copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda numeroaselor pungi de sânge folosite pentru transfuzie. N-a fost destul”, scrie Teigen pe reţelele sociale, aflată deja la jumătatea perioadei de sarcină.

Chrissy a postat o serie de fotografii dureroase din timpul dramei trăite alături de soţul ei
Chrissy a postat o serie de fotografii dureroase din timpul dramei trăite alături de soţul ei

Ea a mai făcut o confesiune dureroasă, aceea că pentru prima dată ştiau deja cum îl va chema pe băieţelul lor: “Niciodată nu ne decidem asupra numelui copiilor noştri până înainte de ultimul moment, după ce se nasc, chiar înainte de a părăsi spitalul. Dar nu ştiu din ce motiv am început să-l strigăm pe acesta Jack. Aşa că pentru totdeauna el va fi Jack. Jack s-a străduit atât de mult să facă parte din mica noastră familie şi va rămâne pentru totdeauna... Pentru Jack al nostru – îmi pare rău că acele câteva clipe din viaţa ta au fost cu atât de multe complicaţii, că nu am putut să-ţi oferim casa care trebuia ca să supravieţuieşti. Te vom iubi mereu. Mulţumim tuturor celor care ne-au trimis energie pozitivă, gânduri bune şi rugăciuni”.Vedeta a încercat şi o doză de optimism în postarea ei, manifestându-şi recunoştinţa: “Suntem atât de recunoscători pentru viaţa pe care o avem, pentru copiii noştri Luna şi Miles, pentru toate lucrurile minunate pe care am avut ocazia să le experimentăm. Orice zi poate fi plină de soare. În această zi întunecată vom plânge până ne vor ieşi ochii. Dar ne vom îmbrăţişa şi ne vom iubi mai mult şi vom trece peste asta.”

John şi Chrissy mai au împreună doi copii, Luna şi Miles
John şi Chrissy mai au împreună doi copii, Luna şi Miles

Tot într-un moment de disperare, aceasta a postat pe Twitter: “ Am plecat acasă fără copil. Cum poate să fie real aşa ceva?”

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg