Christina Aguilera a pierdut lupta cu kilogramele. A luat-o pe urmele Jessicăi Simpson!

3 mai, 2018
*EXCLUSIVE* Christina Aguilera looks sexy in a beige trench coat in NYC as she prepares to drop new track produced by Kanye this week jpeg

În urmă cu trei ani o aducea pe lume pe fiica ei şi-a logodnicului Matthew Rutler, Summer Rain. Această a doua ei sarcină s-a lăsat, însă, cu mult kilograme în plus de care vedeta nu a scăpat nici acum.

Solista în vârstă de 37 de ani nu se află în cea mai bună formă fizică a ei, cu toate că-şi pregăteşte revenirea pe piaţa muzicală, cu lansarea primului ei album din ultimii şase ani, unul realizat în colaborare cu Kanye West.

image

Cel mai probabil, numele noului ei disc este Liberation, aşa cum au lasat să se înţeleagă fanii vedetei, pe reţelele sociale.

Vedeta a fost fotografiată, ieri, pe străzile din New York, înfăşurată într-un trenci foarte şic, la care a asortat o pereche de sandale elegante, dar ale căror barete îi strângeau foarte tare gleznele.

image

După cum se poate vedea, nici silueta Christinei nu mai este la înălţimea faimei de altădată, aceasta acumulând kilograme serioase la nivelul pulpelor, posteriorului şi abdomenului.

O altă victimă celebră a kilogramelor în plus este Jessica Simpson, care a fost surprinsă cu o siluetă foarte pufoasă, la plajă, în Bahamas.

Jessica Simpson

Foto. HeptaRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu