Christina Aguilera, găsită de mama ei plină de sânge pe faţă, la numai 4 ani. Bătăile crunte pe care artista le îndura în copilărie de la tatăl ei

23 martie, 2019
12 aguilera jpg jpeg

Au trecut mulţi ani până să fie capabilă cântăreaţa să vorbească despre abuzul fizic pe care ea şi mama ei îl îndurau de la tatăl artistei. A scris multe melodii prin care şi-a exprimat suferinţa şi şi-a căutat vindecarea. Iată iadul prin care a trecut Christina Aguilea când avea numai câţiva ani!

77 jpg jpeg

“Am fost martora multor lucruri neplăcute – de la împingeri şi îmbrânceli la bătăi şi certuri groaznice”, a îndrăznit vedeta să recunoască la maturitate. Abia când a devenit adult a reuşit şi Christina să povestească lumii întregi despre agresiunile fizice petrecute la ea în casă, în copilărie. Tatăl ei, fostul sergent Fausto Aguilera, le-a făcut viaţa insuportabilă ei şi mamei ei, motiv pentru care Aguilera a descoperit singura evadare posibilă din viaţa ei – muzica. Şi a profitat de puterea terapeutică a pieselor compuse de ea pentru a-şi reveni din coşmarul trăit în primii ani de viaţă.

Christina, alături de familia sa

images jpg jpeg

“În copilărie, nu m-am simţit deloc în siguranţă. Şi să te simţi fără pic de putere este cel mai neplăcut sentiment din lume, vă spun. De-asta am şi apelat la muzică. Pasiunea mea pentru muzică a venit din durerea mea de-acasă”, a recunoscut diva.

Una dintre cele mai traumatizante experienţe din viaţa Christinei s-a petrecut pe când artista avea numai 4 ani. Mama ei, Shelly, a povestit, într-un interviu, cum a găsit-o pe fiica ei cu sânge ţâşnindu-i, pur şi simplu, de la nivelul feţei. “Am sărit imediat să o îmbrăţişez şi am întrebat-o ce s-a întâmplat, iar Christina mi-a răspuns: <Tati voia să tragă un pui de somn, iar eu am făcut prea mult zgomot…>”

Într-un final, mama artistei s-a despărţit de soţul şi tatăl violent. Şi-a luat fiicele şi s-a mutat la mama ei. Astfel, mariajul ei de 10 ani s-a încheiat cândva prin anul 1989.

55 jpg jpeg

“M-am apucat de cântat, ca să-mi revin”, a declarat cântăreaţa care n-a mai vrut, după aceea, să ştie nimic despre tatăl ei, în ciuda faptului că acesta a tot implorat-o să îl ierte pentru tot ceea ce-i făcuse în copilărie. “Am reluat, la un moment dat, legătura, pentru o scurtă perioadă de vreme, dar mi-am dat seama destul de repede că nu-mi era deloc necesar în viaţa mea”, a recunoscut diva.

11 jpg jpeg

În 2002, Fausto (69) a negat că ar fi ridicat vreodată mâna la Christina. De fapt, a negat toate acuzaţiile aduse de ea şi sora ei, Rachel, care a asistat şi ea, în copilărie, la demonstraţii inimaginabile de violenţă şi, mai mult, a fost şi ea victimă a cruzimii acestuia.

“Relaţia mea cu mama lor era destul de tensionată, iar eu… nu am fost deloc un om perfect. Dar le iubesc pe Christina şi pe sora ei, Rachel. Eu nu le-am abuzat niciodată pe ele şi ele ştiu asta”, a mărturisit acesta la un moment dat. “Shelly şi cu mine nu prea ne înţelegeam şi eram amândoi iuţi la mânie. Îmi pare rău că mi-am bătut soţia, dar n-am fost niciodată atât de brutal precum Ike cu Tina Turner”, a completat Fausto.

66 jpg jpeg

“Relaţia mea cu tatăl meu e cam inexistentă”, spunea Christina cu câţiva ani în urmă. Şi cine o poate învinovăţi?! “Îmi amintesc haosul, suferinţa prin care a trecut mama mea şi nu ştiu cum a fost posibil să îndure aşa ceva şi să poate trece apoi mai departe. E o minune să descoperi cum îţi poţi păcăli mintea numai ca să supravieţuieşti, nu?”

Aguilera a spus ulterior că l-a iertat pe tatăl ei, dar că n-a uitat niciodată cum s-a comportat cu ea, sora şi mama ei.

22 jpg jpeg