Christina Aguilera: primul rol în film

6 august, 2010

Trecerea artiştilor de la muzică la film nu este bine primită de critici în general, însă Christina face acest lucru alături de una dintre puţinele vedete care a realizat cu succes această trecere: Cher. Da, Aguilera va juca într-un film

Trecerea artiştilor de la muzică la film nu este bine primită de critici în general, însă Christina face acest lucru alături de una dintre puţinele vedete care a realizat cu succes această trecere: Cher.

Da, Aguilera va juca în mult aşteptata peliculă Burlesque, împreună cu Cher. În bustieră de piele, cu şapcă de poliţist şi un ruj aprins pe buze... Cum vă sună asta? Christina o interpretează pe Ali Rose, o fată care se mută dintr-un orăşel de provincie în Los Angeles, unde ajunge să lucreze într-un club de striptease. Este primul rol pentru artista de 29 de ani, în vreme ce Cher (64) îşi face revenirea pe marele ecran cu ocazia acestui film, în rolul proprietarei clubului cu pricina, care devine şi mentorul personajului interpretat de Aguilera. Dar, cum spuneam, şi în viaţa reală Cher ar putea deveni mentorul ei, dacă tot vrea o carieră în film. Pelicula Burlesque va avea premiera în Marea Britanie pe 17 decembrie.

Foto: EPA