Christina Aguilera: S-a îngrăşat din cauza problemelor personale?

27 noiembrie, 2019
3 20651140 7654085 image a 13 1573005233109 jpg jpeg

În adolescenţă, era slabă ca un băţ şi aveai tendinţa să-i faci cinste c-o prăjitură.

Astăzi, artista poate fi cu uşurinţă imaginea dietei yo-yo, după ce tot trece de la suplu la supraponderal cât ai zice Aguilera! Are 38, merge pe 39 şi a născut de două ori. E de-nţeles că o femeie în situaţia aceasta, fie ea şi supervedetă, nu mai poate arăta ca trasă prin inel. Însă cele mai recente fotografii cu Christina din timpul unui concert susţinut în Dublin vorbesc despre o neglijenţă îngrijorătoare sau, cine ştie, despre eventuale probleme de culise.

2 fotojet3 jpg jpeg

Apropiaţii ei susţin că varianta adevărată este ultima. Talentata cântăreaţă trece printr-o perioadă foarte dureroasă, aceasta find măcinată de probleme cu banii, vânzări proaste ale ultimului ei album şi reviewuri negative ale show-urilor sale din Las Vegas. Dar cele mai neplăcute sunt probleme ei din cuplu. Se zvoneşte că relaţia ei cu Matthew Rutler (34), logodnicul şi tatăl fetiţei sale mai mici, Summer Rain (5), ar fi pe punctul de a se termina.

3 christina aguilera gettyimages 112479594 jpg jpeg

E de-nţeles, astfel, cum a ajuns artista în situaţia de a apela la mâncare pentru confort psihic şi disconfort fizic. Cum nimic nu pare să meargă aşa cum trebuie pentru Xtina, aceasta şi-a găsit refugiu într-un răsfăţ culinar cu cartofi prăjiţi, îngheţată şi băuturi carbogazoase dulci, adevăraţi inamici ai stilului de viaţă sănătos. Îngrăşarea atunci când are probleme sentimentale a devenit, se pare, un obicei pentru Christina, aceasta trecând prin aceleaşi probleme şi în2010, atunci când se afla în plin divorţ de producătorul muzical Jordan Bratman, tatăl fiului ei, Max (11).

„Sunt zile când Christina se simte atât de deprimată şi grasă, încât nu vrea să se mai dea jos din pat“, susţin surse din apropierea cântăreţei. Declaraţie care se bate cap în cap cu ce spunea vedeta într-un interviu recent: „Nu vreau să mă mai întorc niciodată la frustrările de la 20 de ani. Cel mai bun lucru legat de îmbătrânire este că începi să te accepţi aşa cum eşti. Îmi place că acum am, în sfârşit, fund!“. Aşa să fie, oare?Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg