Chuck Norris a pornit un război împotriva companiilor farmaceutice care i-ar fi „otrăvit“ soţia

7 noiembrie, 2017
chuck norris dina jpeg

Actorul american, expert în arte marţiale, Chuck Norris (77), a pornit un adevărat război împotriva mai multor companii famaceutice, aducând acuzaţii grave, cum că i-ar fi „otrăvit“ soţia în timpul unui RMN.

A renunţat la carieră pentru a-şi îngriji soţia bolnavă.

Gena Norris (54) a trecut printr-o perioadă cumplită, cu arsuri în tot corpul, probleme cu rinichii şi, la un moment dat, acum patru ani, chiar credea că va muri. Femeia a rămas cu dureri groaznice din cauza unei intoxicaţii cu substanţele chimice contrastante injectate în corp înainte de o tomografie cu rezonanţă magnetică care i-a fost făcută pentru artrita reumatoidă de care suferă.

Injecţia în cauză este o substanţă utilizată pentru a îmbunătăţii claritatea scanării şi evidenţierea anumitor organe, vase sanguine sau ţesuturi şi astfel, permite ca în urma radiografiei să se determine cât de gravă este problema. În mod crucial, în cazul soţiei lui Chuck Norris, acest colorant a conţinut un metal greu numit gadoliniu, cu proprietăţi magnetice. Utilizată la scanările RMN, această substanţă se acumulează în ţesut, oferind un contrast mai mare al imaginii. Cu toate acestea, pe Gena se pare că nu a ajutat-o, căci ea şi soţul său susţin că aceste injecţii i-au distrus sănătatea, temându-se că nu sunt singurii care se află în această stare din cauza efectelor secundare ale injecţiilor. 

Soţia sa a fost victima intoxicaţiei cu un metal greu folosit la RMN.

Actorul este hotărât să dea în judecată aceste companii farmaceutice şi să ceară daune materiale, iar între timp se dedică în totalitate îngrijirii soţiei: "Am renunţat la cariera mea în film pentru a-mi concentra atenţia pe Gena, scopul meu în viaţă acum este să o ţin în viaţă. Cred că asta este foarte important.", a declarat Chuck pentru revista  Good Health.

Pe de altă parte, autorităţile din domeniu din America şi din UE spun că nu a fost descoperit  vreun efect negativ al gadoliniului, deşi recunosc că acesta poate rămâne în organism în cantităţi mici.  De asemenea, există îngrijorări serioase cu privire la un grup specific de injecţii cu gadoliniu, numite agenţi liniari.

În primăvara lui 2013, starea de sănătate a Genei s-a înrăutăţit după ce a fost nevoită să suporte 3 injecţii cu gardoliniu făcute de-a lungul a 8 zile, în timpul investigaţiilor pentru poliartită reumatoidă. "În câteva ore după prima injecţie am simţit că întregul meu corp arde - ca si cum acidul ar fi trecut prin el", spune Gena, care locuieste într-o ferma din Texas cu Chuck şi gemenii Dakota si Danilee, 16. "Arsura a fost la nivel izolat la început, dar apoi s-a răspândit." În decursul a câteva săptămâni, ea a fost dusă de urgentă la spital de şase ori cu dureri groaznice, dificultăţi de respiraţie, tremurat, slăbire a muşchilor şi durere articulară, dar medicii au fost confuzi în privinţa stării ei de sănătate.

Chuck, împreună cu soţia şi cei doi copii, la un eveniment în 2012.

"Până când am ajuns la clinică - la câteva săptămâni după ce am făcut injecţiile - slăbisem aproape 7 kilograme şi abia puteam înghiţi. Trebuia să mănânc alimente pentru copii", îşi aminteşte Gena. "Am fost ţintuită la pat timp de patru - cinci luni  şi am avut nevoie de îngrijire medicală non-stop. Chuck a dormit lângă mine pe canapea şi nu a plecat niciodată. Se ruga să trăiesc să-mi cresc copiii."

Acum, la patru ani de la cumplitul accident, Gena încă mai este nevoită să urmeze tratamente, inclusiv o terapie cu celule stem. De curând, avocaţii ei şi ai lui Chuck au intentat un proces împtoriva companiilor de medicamente care produc aceste injecţii, susţinâd că femeie în vârstă de 54 de ani a fost otrăvită cu gadoliniu şi asta i-a afectat starea de sănătate. Chuck Norris cere daune de peste 10 milioane de dolari, chiar dacă a cheltuit mult mai mult pentru a-şi trata soţia.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg