Ciara este însărcinată cu primul ei copil

15 ianuarie, 2014
ciara2 jpeg

Cântăreaţa americană Ciara, care este logodită din luna octombrie cu rapperul şi producătorul muzical Future, a anunţat că este însărcinată cu primul copil al cuplului. Ciara şi-a arătat abdomenul proeminent de viitoare mămică, ieri, în emisiunea TV americană "The View".

Cântăreaţa americană Ciara, care este logodită din luna octombrie cu rapperul şi producătorul muzical Future, a anunţat că este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Ciara şi-a arătat abdomenul proeminent de viitoare mămică, ieri, în emisiunea TV americană "The View".

image

Ciara, în vârstă de 28 de ani, şi rapperul Future, în vârstă de 30 de an, au o relaţie care a început în urmă cu un an. Cei doi plănuiesc să se căsătorească în cursul acestui an, probabil după ce vedeta de culoare va naşte.

Câştigătoare a unui premiu Grammy, Ciara şi-a lansat cel mai recent album, al cincilea din carieră, intitulat "Ciara", în 2013. Albumul este produs de partenerul ei de viaţă, Future, care a colaborat în trecut cu Rihanna, Miley Cyrus şi Justin Bieber.

"1, 2 Step" hitmaker @ciara is pregnant! Find out the baby daddy and more here! http://t.co/oANHM8JZ71 — MYX Philippines (@MYXphilippines) January 16, 2014

"1, 2 Step" hitmaker @ciara is pregnant! Find out the baby daddy and more here! http://t.co/oANHM8JZ71

— MYX Philippines (@MYXphilippines) January 16, 2014