Ciara, un pictorial topless de excepţie. E atât de sexy gravidă!

8 martie, 2017
ciara png png

În ultimul trimestru de sarcină, Ciara se alătură şi ea celebrităţilor de peste Ocean care au pozat extrem de sexy, chiar înainte de a deveni mămici. Artista a fost surprinsă într-o serie de fotografii topless, împreună cu băieţelul său în vârstă de doi ani, Zahir, şi alături de soţul său, sportivul Russell Wilson.

Cântăreaţa de 31 de ani a arătat fanilor un corp perfect, tonifiat, chiar dacă are o burtă de gravidă destul de mare. Ciara este la a doua sarcină, însă arată extrem de bine şi nu pare să fi luat prea mult în greutate. Oricum, la ce corp lucrat la sala de fitness avea înainte să rămână însărcinată pentru a doua oară, suntem siguri că artista va reveni foarte repede la formele de invidiat, după naşterea bebeluşului său.

Imaginile au fost împărtăşite cu prietenii de pe Instagram, care au felicitat-o pe Ciara şi i-au urat naştere uşoară. În una dintre fotografii, artista şi-a arătat burta de gravidă pozând cu mâinile pe sâni, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni din denim bleu.

Şi se pare că Ciara nu este singura încântată că familia sa se va mări, soţul său Russell Wilson este extrem de emoţionat că va deveni tată pentru prima oară, la fel şi băieţelul Ciarei din relaţia anterioară cu rapperul Future, care aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a frăţiorului sau surioarei sale, căci artista nu a dezvăluit încă sexul copilului.

Foto: Instagram CiaraRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg