Cina Corespondenţilor la Casa Albă: Michelle Obama a atras toate privirile!

27 aprilie, 2015

Sâmbăta seara a avut loc tradiţionala cină a corespondenţilor de presă la Casa Albă, un eveniment găzduit de însuşi preşedintele Barack Obama. Întrunirea de la Casa Albă, despre care preşedintele spune că este

Sâmbăta seara a avut loc tradiţionala cină a corespondenţilor de presă la Casa Albă, un eveniment găzduit de însuşi preşedintele Barack Obama. Întrunirea de la Casa Albă, despre care preşedintele spune că este ”noaptea în care Washingtonul se sărbătoreşte pe el însuşi” a strâns laolaltă numeroase personalităţi care au gustat glumele, răutăţile, auto-ironiile făcute, mai mult sau mai puţin, la adresa presei.

Haideţi să vedem şi noi câteva dintre personalităţile prezente!

Michelle Obama

Dintr-o mare de invitaţi distinşi, de departe cea mai elegantă prezenţă a fost cea a Primei Doamne, Michelle Obama. Soţia preşedintelui american a strălucit într-o rochie elegantă, lungă, marca designerului Zac Posen. Şi nici la capitolul make-up şi coafură Michelle n-a dezamăgit, aceasta optând pentru un ruj de culoarea prunei şi pentru bucle perfecte.

Având o asemenea apariţie, nu putem să nu ne gândim la rochia Marchesa purtată de Michelle Obama anul trecut şi la faptul că stilul vestimentar al Primei Doamne se îmbunătăţeşte de la an la an.

Click pe următoarea!

Irina Shayk

Printre invitaţii de onoare ai acestei cine s-a numărat şi fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo, Irina Shayk. Manechinul nu a ratat ocazia de a-şi arăta trupul svelt într-o rochie de satin, lungă.

Alimentând şi mai mult zvonurile privind o relaţie cu Irina Shayk, la acest eveniment a participat şi actorul Bradly Cooper.

Adriana Lima

Deşi a purtat o rochie neagră, până în pământ, Adriana Lima nu a trecut neobservată. Cu un machiaj impecabil, Adriana a strălucit la propriu pe covorul roşu.

Chrissy Teigen

Nici soţia lui John Legend n-a ratat ocazia de a se prezenta la cina de la Casa Albă. Vedeta a purtat o rochie cu o crăpătură impresionantă, care i-a pus în valoare silueta perfectă.

Chanel Iman

O altă prezenţă spectaculoasă la acest eveniment a fost modelul Chanel Iman, care a purtat o rochie superbă, cu un decolteu abisal.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg