Cinci ani fără Michael

25 iunie, 2014
10450598 10152525175636473 2893432029479710278 n png

Zi neagră pentru fanii megastarului, care marchează astăzi cinci ani fără Regele Muzicii Pop. Post mortem, averea lui a fost în continuă creştere, iar în prezent depăşeşte datoriile pe care acesta lupta din răsputeri să le plătească în timpul vieţii.

Zi neagră pentru fanii megastarului, care marchează astăzi cinci ani fără Regele Muzicii Pop. Post mortem, averea lui a fost în continuă creştere, iar în prezent depăşeşte datoriile pe care acesta lupta din răsputeri să le plătească în timpul vieţii.

25 iunie 2009: o zi pe care milioanele de fani ale lui Michael Jackson cu siguranţă nu o vor uita. O lume întreagă privea cu durere aceste imagini, în care Michael jackson era dus cu o ambulanţă la spital, în urma unei intoxicaţii cu un anestezic puternic, pe care artistul îl folosea ca somnifer. Substanţa i-a fost pusă la dispoziţie de medicul său, condamnat între timp la patru ani de închisoare pentru omucidere involuntară.

N-a apucat să-şi ia rămas-bun de la lume aşa cum îşi dorea. Plănuia 50 de concerte la Londra, însă cei din jurul său erau destul de sceptici că va putea să le susţină. Secat de puteri şi bolnav, artistul era hotărât să-şi plătească imensa datorie de 400 de milioane de dolari, pusă pe seama stilului său de viaţă excentric.

În ultimii cinci ani, problema datoriilor pare să fi dispărut. Potrivit ultimelor estimări, fondul care administrează averea megastarului în numele moştenitorilor săi, mama şi cei trei copii, a încasat peste 700 de milioane de dolari, averea sa totală ajungând undeva în jurul sumei de 2 miliarde de dolari. Asta, mulţumită unui film cu ultimele repetiţii ale cântăreţului, a unor spectacole Cirque du Soleil în care apare sub formă de hologramă, dar şi a mai multor albume postume realizate în colaborare cu alţi artişti: Justin Bieber, Lady Gaga, Justin Timberlake, pentru a numi doar câţiva dintre ei.

image

Mai mult, anul acesta Michael Jackson a ajuns din nou pe primul loc în topul muzical britanic, cu cel mai recent album postum al său, „Xcape”.

image

După numeroase scandaluri şi procese, familia lui Michael Jackson încearcă să meargă mai departe. Cei trei copii ai megastarului îşi trăiesc vieţile cât mai departe de ochii iscoditori ai presei.

Astăzi, sute de fani ai regretatului artist au anunţat că se vor aduna pe cunoscutul bulevard Walk of Fame din Hollywood. Aceştia vor aprinde lumânări şi vor aşeza flori pe locul unde se află steaua ce poartă numele lui Michael Jackson.

La rândul lor, fanii din Spania se vor aduna pe plaja Catalunya din Barcelona, unde vor interpreta câteva dintre hit-urile care i-au adus celebritatea lui Michael Jackson. Comemorări similare vor avea loc şi în oraşe precum Sydney, Amsterdam, Londra, New York şi Berlin.

Revista “OK!” comemorează aceşti cinci ani fără Michael cu un cover story dedicat în ediţia ce apare mâine pe piaţă.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg