Cinci gadgeturi care nu ar trebui să-ţi lipsească atunci când pleci în vacanţă

17 august, 2021
1 persoana care face poza cu telefonul jpg jpeg

A devenit de neconceput să plecăm undeva fără telefoanele noastre, cu atât mai puţin în vacanţă.

Pe lângă faptul că ne ajută să rămânem conectaţi cu cei dragi, ne ajută să ne orientăm, să găsim informaţii în timp real despre locurile pe care le vizităm şi să imortalizăm cele mai plăcute momente. Totuşi, pentru o vacanţă de vis mai ai nevoie şi de alte câteva gadgeturi care să îţi facă viaţa mai simplă şi călătoria mai plăcută. Iată care sunt cinci astfel de dispozitive pe care ar trebui să le iei şi tu cu tine în concediu.

Bateria portabilă

Oricât de performant este telefonul tău, atunci când foloseşti mai multe aplicaţii şi eşti conectat la internet, rişti să rămâi fără baterie. Pentru a evita o astfel de situaţie, este mai bine să ai cu tine, mai ales când pleci în vacanţă, o baterie portabilă. Există o gamă largă de astfel de dispozitive, unele fiind chiar foarte mici, iar altele cu mai multe porturi  USB, astfel încât să poată reîncărca mai multe telefoane în acelaşi timp. Aşadar, când îţi faci bagajele pentru concediu, nu uita să pui şi o astfel de baterie.

eBook reader

Ţi-ai planificat o vacanţă de relaxare şi tot ce îţi doreşti este să stai pe un şezlong, să bei un cocktail şi să citeşti cărţile pentru care nu ai găsit timp în restul anului? Atunci este clar că ai nevoie de un eBook reader. Avantajul acestui dispozitiv este că e foarte uşor, ocupă puţin spaţiu în bagaj şi poţi introduce pe el un număr mare de cărţi, indiferent că este vorba de romane de dragoste sau ghiduri de călătorie. Mai mult decât atât, îl poţi folosi şi în avion, mai ales dacă ai o cursă lungă. Timpul trece mai uşor şi tu te poţi delecta cu o lectură plăcută.

Accesorii pentru fotografii reuşite

Dacă nu eşti genul de persoană care să roage străinii să-i facă o poză, atunci este mai bine să ai la tine măcar un accesoriu pentru selfie. O variantă ar fi un selfie stick, care poate fi util când călătoreşti doar cu partenerul sau în grupuri mai restrânse şi toată lumea îşi doreşte să apară în poze. De asemenea, dacă vrei să faci şi câteva filmuleţe în vacanţă, pentru a le trimite celor dragi sau pentru a le încărca pe reţelele de socializare, poţi alege din numeroasele modele de huse telefoane unul care să aibă şi selfie ring. Pe lângă faptul că vei beneficia de mai multă lumină, acest inel poate fi utilizat şi ca suport, folosind telefonul din orice unghi care îţi e confortabil.

Căşti

Indiferent că vorbim despre un model clasic, unul wireless sau chiar despre pods, este bine să ai la tine o pereche de căşti când pleci în vacanţă. Dacă ai de parcurs un traseu lung cu autocarul sau alte mijloace de transport, poţi asculta muzică, podcast-uri sau chiar poţi să te uiţi la filme, până ajungi la destinaţie. În felul acesta tu poţi face ce îţi place fără să deranjezi pe nimeni. Ce poate fi mai plăcut decât să asculţi muzica preferată când călătoreşti?

Tableta

O tabletă este un dispozitiv foarte versatil, care poate fi deosebit de util în vacanţă. O tabletă se poate transforma foarte uşor într-un centru media portabil, MP3 player, eBook reader şi laptop. În mod evident, este, de asemenea, mai uşor de transportat decât un laptop şi acest lucru este deosebit de important, mai ales dacă eşti în situaţia în care trebuie să ţii legătura cu colegii de la birou pe chestiuni care nu suportă amânare.

Vacanţa este făcută pentru relaxare şi destindere. Folosind cu discernământ noile tehnologii pe care le avem la dispoziţie, ele ne pot îmbunătăţi experienţele şi, mai ales, ne pot ajuta să le împărtăşim cu cei dragi!

Sursă foto: Pexels.comRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg