Cindy Crawford a împlinit 51 de ani! Cum s-a răsfăţat fostul super model, a lăsat deoparte grijile legate de siluetă şi calorii

23 februarie, 2022
1 cindy crawford2 jpg jpeg

Toată viaţa a fost atentă cu silueta şi, într-adevăr, poate concura şi acum pe orice podium de modă.

Însă măcar de ziua sa, uită de diete şi calorii. Foarte simpatică abordarea top modelului la împlinirea vârstei de 51 de ani. Cindy Crawford s-a fotografiat în confortul casei sale, la masa din bucătărie, alături de un tort imens şi apetisant, plin de creme, frişcă şi bombonele de ciocolată.

3 cindy crawford 6 jpg jpeg

Diva savurează o felie generoasă, cu o cafea delicioasă. ”Aşa mă recuperez eu după un weekend în care am petrecut de ziua mea”, a scris Cindy Crawford.

stanga
dreapta
2 cindy crawford2 jpg jpeg
3 cindy crawford 6 jpg jpeg

Recent, vedeta a dezvăluit şi o fotografie din sala de sport pe care şi-a amenajat-o acasă şi unde are grijă să îşi execute rutina zilnică de gimnastică şi fitness.

Superba şatenă şi-a încântat fanii de pe Instagram inclusiv cu o imagine din copilărie, în care stătea veselă lângă un tort. Viitoarea vedetă era la fel de simpatică şi atunci când era mică. Iar zâmbetul este inconfundabil. Practic, în felul acesta, şi-a adus sieşi un omagiu. Alături de fotografie, Cindy a menţionat cam ce i-ar transmite versiunii sale mai tinere: ”În ajunul aniversării mele, privesc în timp la Cindy şi mă gândesc ce i-aş spune. Aş linişti-o că toată lumea are emoţii în situaţii noi şi uneori trebuie să te prefaci că reuşeşti, până ce îţi iese de-a binelea. I-aş mai spune să nu se teamă că s-ar putea face de râs şi să acţioneze: să danseze, să cânte, chiar dacă nu excelează la asta.”

Într-adevăr, un mesaj emoţionant al vedetei! Şi foarte folositor tuturor persoanelor care poate nu au suficientă încredere în ele.

Vedetele şi fanii au copleşit-o cu felicitări atât pentru aniversare, cât şi pentru sfaturile oferite. Colega sa de breaslă, Christie Brinkley, a completat: ”Un sfat gozav la orice vârstă!”

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford)Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg