Cindy Crawford, despre cum a ajuns în pat cu George Clooney

10 decembrie, 2015
rande gerber cindy crawford and george clooney gettyimages 490874176 jpg jpeg

Se cunosc de foarte mulţi ani şi sunt extrem de apropiaţi, dat fiind faptul că George Clooney şi soţul lui Cindy Crawford, Rande Gerber, sunt atât parteneri de afaceri, cât şi cei mai buni prieteni.

Rande Gerber, Cindy Crawford şi George Clooney

Aşa că, poate, nu e chiar de mirare că-ntr-o noapte buclucaşă, Cindy şi George au ajuns să împartă patul. Staţi liniştiţi, nu a fost cu intenţie, după cum povesteşte chiar fostul model.

”George este foarte manierat de când s-a căsătorit cu Amal, însă a fost un timp înainte s-o cunoască pe Amal când el şi Rande obişnuiau să iasă... des în oraş.”, îşi începe mărturisirea supermodelul în vârstă de 49 de ani, în cadrul emisiunii lui Conan O`Brien.

”El şi Rande au ieşit în oraş, şi deşi m-au rugat şi pe mine să-i însoţesc, am preferat să rămân acasă să-mi petrec timpul cu copiii. (...) Iar, de obicei, când Rande se întoarce târziu, el se duce direct în camera de oaspeţi pentru că ştie că micuţii noştri adorm cu mine în cameră. Aşa că, la un moment dat, în acea noapte, m-am ridicat din pat şi m-am dus în camera de oaspeţi pentru a mă asigura că a ajuns acasă în regulă. Când am intrat în camera respectivă l-am văzut pe Rande cu faţa-n pernă şi cu cizmele încă în picioare. Şi m-am enervat. Aşa că m-am dus în pat şi l-am trezit ”hey, babe”, încercând să-i cer socoteală. Numai că nu era Rande. Era George! Nu ştiu cine era mai şocat, eu sau George... Oricum, am ieşit din cameră şi m-am dus să-l caut pe Rande, care era în camera copiilor. L-am trezit şi l-am întrebat ce caută George în camera noastră de oaspeţi.”, şi-a continuat fostul supermodel povestirea cu iz tragi-comico.

Cindy mărturiseşte că întâmplare ar fi putut avea un alt final, dacă nu ar fi aprins lumina şi s-ar fi băgat direct în pat. ”Cum am fi explicat eu şi George asta dimineaţa?”, se întreabă amuzată vedeta.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg