Cindy Crawford, despre cum a ajuns în pat cu George Clooney

10 decembrie, 2015
rande gerber cindy crawford and george clooney gettyimages 490874176 jpg jpeg

Se cunosc de foarte mulţi ani şi sunt extrem de apropiaţi, dat fiind faptul că George Clooney şi soţul lui Cindy Crawford, Rande Gerber, sunt atât parteneri de afaceri, cât şi cei mai buni prieteni.

Rande Gerber, Cindy Crawford şi George Clooney

Aşa că, poate, nu e chiar de mirare că-ntr-o noapte buclucaşă, Cindy şi George au ajuns să împartă patul. Staţi liniştiţi, nu a fost cu intenţie, după cum povesteşte chiar fostul model.

”George este foarte manierat de când s-a căsătorit cu Amal, însă a fost un timp înainte s-o cunoască pe Amal când el şi Rande obişnuiau să iasă... des în oraş.”, îşi începe mărturisirea supermodelul în vârstă de 49 de ani, în cadrul emisiunii lui Conan O`Brien.

”El şi Rande au ieşit în oraş, şi deşi m-au rugat şi pe mine să-i însoţesc, am preferat să rămân acasă să-mi petrec timpul cu copiii. (...) Iar, de obicei, când Rande se întoarce târziu, el se duce direct în camera de oaspeţi pentru că ştie că micuţii noştri adorm cu mine în cameră. Aşa că, la un moment dat, în acea noapte, m-am ridicat din pat şi m-am dus în camera de oaspeţi pentru a mă asigura că a ajuns acasă în regulă. Când am intrat în camera respectivă l-am văzut pe Rande cu faţa-n pernă şi cu cizmele încă în picioare. Şi m-am enervat. Aşa că m-am dus în pat şi l-am trezit ”hey, babe”, încercând să-i cer socoteală. Numai că nu era Rande. Era George! Nu ştiu cine era mai şocat, eu sau George... Oricum, am ieşit din cameră şi m-am dus să-l caut pe Rande, care era în camera copiilor. L-am trezit şi l-am întrebat ce caută George în camera noastră de oaspeţi.”, şi-a continuat fostul supermodel povestirea cu iz tragi-comico.

Cindy mărturiseşte că întâmplare ar fi putut avea un alt final, dacă nu ar fi aprins lumina şi s-ar fi băgat direct în pat. ”Cum am fi explicat eu şi George asta dimineaţa?”, se întreabă amuzată vedeta.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg