Cindy Crawford, electrizantă în pantaloni de piele și tocuri amețitoare. Impecabilă la 56 de ani

26 ianuarie, 2023

Superba Cindy Crawford a avut, din nou, o apariție spectaculoasă. Imaginea a fost publicată chiar pe contul de socializare al fostului top model internațional.

Cindy Crawford, Getty (2) jpg

Obișnuiește să-și delecteze fanii cu fotografii îndrăznețe, din care reiese stilul inconfundabil de divă a anilor 90. Felul în care pozează, siguranța și nu în ultimul rând, ținuta și carisma.

Nu mai e un secret că deține elixirul tinereții. La 56 de ani, ar putea la fel de bine să prezinte pe podium ca în vremurile în care făcea furori.

Frumusețea sa s-a transmis genetic, căci fiica sa, Kaia Gerber, îi seamănă izbitor și îi calcă pe urme, devenind un model de succes.

Cindy Crawford a pozat foarte lejer, în intimitatea căminului său, într-o ținută super classy. Impecabilă este fosta manechină. A îmbrăcat o pereche de pantaloni de piele deschiși la culoare, care se mulează pe coapsele-i sculptate, un top auriu care se potrivește de minune cu castaniul părului său și o pereche de sandale aurii cu tocuri amețitoare.

Cindy Crawford, Instagram (2) jpg

Imaginea este realizată de sus, iar Cindy Crawford se odihnește languros și sexy pe canapeaua de acasă.

E foarte probabil că diva tocmai să-și fi terminat antrenamentul intens, căci Cindy Crawford are sală de sport acasă, unde muncește de zor, zilnic, la întreținerea fabulosului său corp.

Nu de puține ori le-a arătat fanilor antrenamentele sale intense.

Desigur, complimentele online n-au întârziat să apară. Fanii au felicitat-o pentru felul în care arată.

Top modelul care face parte din ”generația de aur” a frumoaselor, alături de nume sonore ca Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, are la 56 de ani un abdomen ca-n tinerețe, când defila pe marile podiumuri.

Cindy Crawford e conștientă de atuurile sale fizice și acordă foarte mult timp antrenamentelor care o țin în formă.

În 2021, Cindy Crawford a făcut furori cu reclama la Pepsi recreată. Atunci avea 55 de ani și a recreat o imagine celebră din 1992, în acelaşi loc în care a pozat în tinereţe, pentru scopuri caritabile.

Nu pare să fi îmbătrânit deloc. Celebrul top model a îmbrăcat fără probleme pantalonii scurţi, maioul alb sexy şi decoltat şi tocuri ameţitoare. Braţele îi sunt chiar mai tonifiate decât acum 29 de ani. Inclusiv cerceii sunt aceiaşi ca în reclama din tinereţe.

Cindy Crawford şi și fotograful David Yarrow au lucrat la acest proiect uluitor ca să strângă fonduri pentru spitalul de copii din Madison, Wisconsin, unde fratele vedetei a fost tratat în trecut de leucemie. Cindy Crawford a mărturisit la vremea respectivă că au strâns deja mai bine de 1 milion de dolari pentru cauze caritabile prin artă.

Foto: Getty, Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg