Cindy Crawford îşi aminteşte că a purtat aceeaşi rochie pe care a îmbrăcat-o Dua Lipa la Premiile Grammy. Cum arăta top modelul la MTV Video Music Awards, în 1992

7 aprilie, 2022
1 cindy crawford 2 jpg jpeg

Rochia neagră, Versace, cu detalii aurii şi din piele, lungă şi cambrată pe corp şi cu inserţii de dantelă este o rochie intrată deja în istoria fashion.

Dua Lipa a ales să poarte această rochie iconică la Gala Premiilor Grammy 2022. Modelul rochiei a fost creat de celebra casă Versace în 1992, colecţia de toamnă. Ţinuta a fost purtată de Cindy Crawford, Kim Kardashian, Beyoncé, Naomi Campbell şi Donatella Versace însăşi.

9 dua jpg jpeg

Cindy Crawford a purtat-o în anul în anul în care a fost creată, în 1992, la MTV Video Music Awards. Văzând-o pe Dua Lipa anul acesta îmbrăcată aşa, vedeta a fost copleşită de emoţii şi a postat pe contul său de socializare fotografiile cu ea şi cu artista aflată în prezent pe val: ”Atunci şi acum. Este fără vârstă”, a scris în dreptul imaginii Cindy Crawford, referindu-se la rochia care rămâne în trend şi la 30 de ani după ce a fost creată. Practic, Dua Lipa nu avea cum să greşească îmbrăcând această ţinută iconică.

10 cindy crawford 4 jpg jpeg

Donatella Versace a întărit cele spuse de Cindy şi i-a comentat în postare: ”Cu adevărat fără vârstă!”.

Deşi rochia este la fel, imaginile diferă mult, diferenţa fiind făcută de accesorii. Dacă Cindy a mers pe o apariţie discretă, care să evidenţieze rochia, Dua Lipa a apelat la bijuterii aurii la gât şi pe degete.

Pe contul lui Cindy vedem adesea imagini amintiri şi este firesc, întrucât este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate supermodele din toate timpurile.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}