Cindy Crawford, mulţumită după antrenamente. Supermodelul de 55 de ani are o rutină de fitness foarte strictă şi o sală pusă la punct chiar la domiciliu

18 februarie, 2022
1 cindy crawford 2 jpg jpeg

Cindy Crawford îşi încordează muşchii pe reţelele de socializare. Supermodelul are o siluetă aproape ca în tinereţe, la 55 de ani.

Însă corpul său de vis este muncit. A făcut asta dintotdeauna, iar ritualul său de fitness este foarte strict. Cindy şi-a amenajat chiar acasă la ea o sală foarte bine echipată, în care poate să facă atât cardio, cât şi exerciţii de forţă.

Supermodelul s-a pozat după antrenamente şi se vede că este mulţumită de rezultat. Şatena şi-a făcut poza în oglindă, ocazie cu care vedem şi superba sală de antrenamente de la ea de acasă. Fostul top model a declarat recent că obişnuieşte să facă 20 de minute de cardio, apoi exerciţii cu greutăţi, urmate de 30 de minute de exerciţii pentru braţe, fandări şi genuflexiuni. Diva adoră şi plimbările pe plajă în Malibu.

Cindy Crawford are nişte braţe foarte bine lucrate, de care este foarte mândră. De asemenea, diva a apărut naturală, nemachiată şi în costumaţie sport. Nu putem să nu remarcăm cât de bine arată şi tenul său, la 55 de ani.

5 cindy crawford 5 jpg jpeg

Crawford s-a retras din modeling, însă acceptă, ocazional, să pozeze în proiecte care îi plac. Fosta gazdă House of Style este şi antreprenoare. Ea şi-a lansat propria linie de creme de faţă în 2004 şi de multe ori promovează gama Meaningful Beauty pe reţelele de socializare.

Podiumul l-a lăsat pentru fiica sa, Kaia Gerber, care îi calcă pe urme şi care i-a moştenit frumuseţea iconică.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg