Cine a bătut-o pe Naomi Campbell?

4 ianuarie, 2013

Supermodelul de culoare a fost agresată şi jefuită pe o stradă din Paris în urmă cu o lună, agresiune în urma căreia a suferit o contuzie la nivelul ligamentelor

Supermodelul de culoare a fost agresată şi jefuită pe o stradă din Paris în urmă cu o lună, agresiune în urma căreia a suferit o contuzie la nivelul ligamentelor picioarelor.

Se pare că britanica încerca să oprească un taxi, în momentul în care a fost atacată de câţiva hoţi. Naomi a mers la poliţie pentru a raporta incidentul, petrecut în urmă cu aproximativ o lună, apoi a mers în SUA, unde a fost tratată de un renumit chirurg ortoped.

"Naomi crede că hoţii au pândit-o, au urmărit-o şi au aşteptat cel mai potrivit moment pentru a o ataca atunci când era singură. A fost atacată pe stradă, în timp ce încerca să oprească un taxi, şi a fost jefuită", a declarat o sursă pentru New York Post.

"A suferit o accidentare la un picior, atunci când a fost împinsă în mod violent pe asfalt. E foarte afectată de acest incident", a adăugat aceeaşi sursă.

Naomi Campbell a fost văzută deplasându-se cu ajutorul unui cărucior cu rotile luna trecută, însă modelul britanic nu a oferit nicio explicaţie pentru felul în care s-a accidentat.Recente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg