Cine a concurat la „Dancing with the Stars“

9 septembrie, 2010

Concursurile de dans cu vedete fac furori peste tot în lume. În America, unde celebrul „Dancing with the Stars“ se află deja la cel de-al 11-lea sezon, şi-au pus pantofii de dans vedete ale căror nume sunt sinonime cu Hollywoodul. Iată doar câteva dintre starurile care s-au întrecut pe ringul de dans. Nicole Scherzinger Când „pisicuţa“ de la Pussycat Dolls a intrat, ediţia trecută, în competiţia „Dancing with the Stars“, şansele celorlalţi concurenţi au scăzut covârşitor. Cine mai putea face şpagatul cu atâta dexteritate precum frumoasa Nicole şi cine mai reuşea mişcările acelea lascive

Concursurile de dans cu vedete fac furori peste tot în lume. În America, unde celebrul „Dancing with the Stars“ se află deja la cel de-al 11-lea sezon, şi-au pus pantofii de dans vedete ale căror nume sunt sinonime cu Hollywoodul. Iată doar câteva dintre starurile care s-au întrecut pe ringul de dans.

Nicole Scherzinger

Când „pisicuţa“ de la Pussycat Dolls a intrat, ediţia trecută, în competiţia „Dancing with the Stars“, şansele celorlalţi concurenţi au scăzut covârşitor. Cine mai putea face şpagatul cu atâta dexteritate precum frumoasa Nicole şi cine mai reuşea mişcările acelea lascive, îndelung exersate la bară? Vedeta de 31 de ani n-a avut adversari şi a câştigat concursul, aşa cum era de aşteptat.

Denise Richards

Actriţa în vârstă de 39 de ani a încercat să-şi revitalizeze cariera printr-o participare la celebrul concurs de dans. Din păcate, vedeta n-a avut prea mult timp la dispoziţie pentru a impresiona juriul show-ului, fiind a doua celebritate eliminată de telespectatori în acea ediţie.

Jane Seymour

Fosta „Doctor Queen“ a intrat mai bine în pielea unei dansatoare profesioniste în sezonul cinci al show-ului. Vedeta de 59 de ani a reuşit să se claseze pe un decent loc şase în ediţia din urmă cu trei ani, când actriţa a fost, de altfel, şi cea mai în vârstă concurentă care a participat la această competiţie.

Kelly Osbourne

Fata lui Ozzy Osbourne a participat în ediţia de toamna trecută a concursului şi a reuşit să se claseze pe locul trei. Dar cel mai mare câştig pentru vedetă l-a reprezentat silueta tonifiată cu care a ieşit din concurs, lucru care a motivat-o să slăbească şi mai mult.

Melanie Brown

Când fosta Spice Girl a acceptat să participe în ediţia din 2007, toată lumea se aştepta ca aceasta şi partenerul ei să câştige fără probleme. Cei doi au reuşit doar locul doi, telespectatorii preferându-l drept câştigător pe un campion al curselor Indy 500.

Toni Braxton

Cântăreaţa R&B a participat în sezonul şapte al „Dancing with the Stars“, care a debutat în septembrie 2008, şi a rezistat cinci săptămâni înainte de-a fi eliminată. Printre competitorii cu care s-a întrecut artista s-a numărat şi vedeta de reality show-uri Kim Kardashian.

Vezi aici mai multe fotografii din concurs

Foto: ABC