Cine a impresionat și cine a gafat pe covorul roșu de la Academy Museum Gala?

21 octombrie, 2024

De la ținute sumare sau cu decupaje strategic amplasate la outfituri fabuloase, vedetele și-au dat din nou examenul stilistic pe red carpet.

Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg

Gala anuală a Muzeului Academiei este unul dintre cele mai pline de vedete evenimente de la Hollywood, iar evenimentul de aseară - desfășurat la Muzeul Academiei de Film din Los Angeles - s-a ridicat cu siguranță la înălțimea acestei reputații. Celebrități precum Nicole Kidman, Uma Thurman, Demi Moore sau mai tinerele Kim Kardashian, Ariana Grande, Selena Gomez și Kaia Gerber au defilat în cele mai bune ținute de seară, oferind un covor roșu cu adevărat impresionant. Dar cel mai bine îmbrăcate au fost vedetele care au dat dovadă de rafinament, alegând modele îngrijite cu înflorituri moderne, precum Kerry Washington sau Zoe Saldana (Harris Reed).

Tributare rochiei clasice negre au rămas Nicole Kidman (Balenciaga), Margot Robbie, Eva Longoria (Georges Hobeika), Jessica Biel (Balmain) și Pamela Anderson, în timp ce Demi Moore (Prada) a ales indigo-ul, iar Uma Thurman (Fendi) delicatețea mătăsii într-o nuanță de burgund. 

Să o luăm drept exemplu pe Ariana Grande, care a strălucit la Academy Museum Gala într-o rochie Balmain roz și alb cu buline, cu un corset mulat, conceput pe un model de arhivă.

Mult mai îndrăznețe au fost surorile Kendall Jenner și Kylie Jenner, care au întors capetele pe covorul roșu în rochiile lor negre și foarte decupate: Kylie a optat pentru o rochie vintage Mugler din 1998, în timp ce Kendall a purtat o rochie Schiaparelli, proaspăt scoasă de pe podium.

Kaia Gerber ne-a oferit un adevărat deja-vu, făcându-ne să ne întrebăm dacă este chiar ea sau mama ei, Cindy Crawford. Și ea a optat, de asemenea, pentru un model  vintage, purtând o creație neagră cu mărgele din colecția Givenchy din toamna anului 1997.

Tot Givenchy a ales și Rooney Mara, însă cu un aer mult mai boem, iar Gal Gadot a îndrăznit să aducă pe covorul roșu o semi-crinolină întoarsă, care a avut un efect optic neobișnuit.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg