Cine a provocat certuri şi tensiuni la Dansez pentru tine?

18 noiembrie, 2012

Cele două echipe condamnate la duel în ediţia de vineri a emisiunii Dansez pentru tine au fost Bianca Drăguşanu şi partenerul ei Carol Soldea, respectiv Nicoleta

Cele două echipe condamnate la duel în ediţia de vineri a emisiunii Dansez pentru tine au fost Bianca Drăguşanu şi partenerul ei Carol Soldea, respectiv Nicoleta Luciu şi Attila Hainer. Echipa eliminată la duel a fost cea formată de Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea, care a primit numai 15 la sută din voturile publicului, cel mai mic procentaj de până acum.

E drept că pe mulţi a surprins decizia Pro TV-ului de-a o coopta pe Bianca Drăguşanu în concursul

, decizie care s-a întors până la urmă împotriva lor, căci aceasta s-a remarcat şi prin certurile repetate pe care le-a avut atât cu antrenorul ei, cât şi cu partenerul ei. Biancăi i s-a reproşat că nu se antrenează suficient şi că nu ascultă indicaţiile antrenorului.

"Nu am zis niciodata că sunt Bianca şi că sunt vreo divă. Şi pentru că sunt aici şi mi-am rupt picioarele şi o să mi le rup în continuare. Eu fac cât pot. Se vede pe mine. Îmi scot un ficat, un plămân şi îi dau mamei tale ca să se vindece să vezi ca sunt un om bun. Eu arat aşa şi am dat cu spatele şi coloana de pământ pentru tine şi mama ta. Tu trăieşti cu impresia că eşti singurul om din lumea asta care are probleme. Eu am o familie pe care o intreţin singura şi pentru asta nu m-am prostituat şi nu m-am văitat niciodată. Eu am tija in piciorul drept şi nu ma dau cu capul de pământ şi fac toate crizele", i-a spus Bianca partenerului ei.

Echipa care a ocupat primul loc în această ediţie a fost cea formată de Diana Pop şi Max Dragomir, 90,5 puncte. Ei au fost urmaţi de Oana Ioniţă şi Ali. Kovacs (89 puncte) şi Roxana Ionescu şi George Boghian (87 puncte).

Echipele condamnate la duel sunt Nicoleta şi Attila, aflaţi pentru a doua oară consecutiv la duel, şi Valentina Hainăroşie şi Şerban Copot "Hienă".Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi