Cine cu cine s-a înrudit la Hollywood? Iată ce vedete sunt părinţi spirituali!

5 martie, 2015
taylor swift jpeg

Unele vedetele de la Hollywood au transformat unele prietenii strânse cu colegii lor de breaslă în relaţii mult mai puternice, de rudenie. Haideţi să vedem, aşadar, ce vedete s-au înrudit!

Unele vedetele de la Hollywood au transformat unele prietenii strânse cu colegii lor de breaslă în relaţii mult mai puternice, de rudenie. Haideţi să vedem, aşadar, ce vedete s-au înrudit!

Lady Gaga şi Elton John

Pare o alegere nu tocmai inspirată, însă Elton John are un motiv foarte solid pentru care a ales-o pe Lady Gaga drept naşă pentru fii lui: Zachary şi Elijah, în vârstă de 3 ani, şi respectiv 8 luni.

”Este un model de urmat. Îşi îndeplineşte cu prisosinţă rolul de naşă. A venit într-o seară tocmai în Las Vegas să-i facă baie lui Zachary. Era deja îmbrăcată pentru un eveniment, purta o ţinută în stilul lui Audrey Hepburn, şi cu toate acestea l-a îmbăiat pe micuţul Zachary. Apoi l-a hrănit. Suntem toţi sminţiţi în industria aceasta, însă în fond suntem cu toţii fiinţe umane.”, a pus Elton John într-un interviu pentru o publicaţie americană.

Click pe următoarea!

Drew Barrymore şi Steven Spielberg

Atunci când Drew sună acasă, cu siguranţă formează numărul şi naşului ei, celebrul regizor Steven Spileberg. Cei doi au o relaţie foarte apropiată şi drept dovadă Steven nu a putut rata pentru nimic în lume nunta din 2012 a actriţei. ”Toţi cei pe care îi iubim au fost prezenţi”, a declarat actriţa după nunta ei.

Eva Longoria şi Victoria Beckham

Pe lângă faptul că sunt prietene la cataramă, cele două sunt şi rude! Eva Longoria a botezat-o pe micuţa Harper de care este foarte ataşată şi asupra căreia veghează tot timpul.

Jamie Lee Curtis şi Jake Gyllenhaal

Showbizul îi curge prin vene lui Jake (mama lui este scenaristă, tatăl regizor, iar sora Maggie actriţă), aşa că naşa, şi partenera de shopping, nu putea fi altcineva decât Jamie Lee Curtis.

Jennifer Aniston şi Courtney Cox

Prietene până la capăt! Relaţia dintre cele două a devenit şi mai puternică din momentul în care Jennifer a devenit naşa fiicei în vârstă de zece ani a lui Courtney. ”Jennifer are o inimă mare şi nu exista o naşă mai potrivită pentru copil meu.”, a declarat Courtney.

Jessica Alba / Taylor Swift / Jamie King

Este o relaţie foarte interesantă între cele trei vedete. Jessica Alba este naşa fiului James Knight, a lui Jamie King. Dar şi Taylor Swift este naşa unui copil de-al actriţei. Însă, în cazul lui Swift este vorba de copilul pe care Jamie îl aşteaptă să vină pe lume peste câteva luni.

image

Miley Cyrus şi Dolly Parton

Când lucrurile devin dificile, Miley Cyrus va avea întotdeauna un sprijin în naşa ei, Dolly Parton. Aceasta din urmă a declarat că relaţia ei cu Miley este una specială şi că mereu a vegheat deasupra ei.

Dolly Parton: ”Am privit cum a crescut şi a evoluat de-a lungul anilor, însă n-aş putea niciodată să o sun şi s-o iau la rost. Ea pur şi simplu încearcă să-şi găsească menirea în viaţă.”.

Sursă foto: Getty Images / Twitter / TumblrRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg