Cine cu cine s-a iubit anul trecut?

1 ianuarie, 2014
vanessa paradis si benjamin biolay jpeg

Trebuie să recunoaştem că, în 2013, Cupidon a ţintit destul de bine. Şi în inimile cui nu te-aştepţi, având în vedere că puţini i-ar fi văzut împreună pe cei de mai jos. Maria Sharapova şi Grigor Dimitrov

Trebuie să recunoaştem că, în 2013, Cupidon a ţintit destul de bine. Şi în inimile cui nu te-aştepţi, având în vedere că puţini i-ar fi văzut împreună pe cei de mai jos.

Maria Sharapova şi Grigor Dimitrov

Ea e cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume. Şi el e frumuşel, dar n-are palmaresul ei. Ne refeream la cel din tenis. Tenismanul bulgar Grigor Dimitrov, de 21 de ani şi cu patru ani mai mic decât Maria, a dat lovitura atunci când a apărut la braţul frumoasei rusoaice, la începutul anului 2013. Cât despre Sharapova, aceasta s-a mişcat şi ea destul de repede, căci, nu mai târziu de toamna anului 2012, anunţase că s-a despărţit de logodnicul ei, baschetbalistul Sasha Vujacic. Mai nou, despre Maria şi Grigor s-a scris chiar că ar deveni părinţi, după ce sportiva a fost văută ieşind dintr-o clinică de obstetrică, lucru dezminţit însă de rusoaică, personal.

(foto stânga la dreapta Grigor Dimitrov, Tony Giallonardo şi Maria Sharapova)

Click pe următoarea!

Leonardo DiCaprio şi Toni Garrn

Vara trecută, actorul în vârstă de 39 de ani şi-a upgradat modelul Victoria’s Secret cu unul mai nou. Sau mai tânăr, de fapt. După Gisele Bündchen, Bar Refaeli sau Erin Heatherton, ochii „marelui Gatsby“ au văzut-o pe nemţoiaca Toni Garrn, de doar 21 de anişori, iar inima lui de burlac iubitor de frumos a cerut-o. Este al patrulea înger Victoria’s Secret care a aterizat în patul lui Leo, într-o frumoasă zi de vară, şi n-a mai plecat de-acolo. Cei doi au fost surprinşi pentru prima dată împreună în Monaco, la începutul lu­nii iunie. Apoi în Ibiza. Apoi în Veneţia. Sunt foarte multe şanse ca pe Leo şi Toni să-i prindă Anul Nou împreună, deşi se speculează că burlacul teribil şi-a fixat deja binoclul pe o altă bunăciune, recent divorţata Miranda Kerr.

Click pe următoarea!

Vanessa Paradis şi Benjamin Biolay

image

Cum Johnny Depp pare pierdut iremediabil în braţele mai tinere şi mai atrăgătoare ale lui Amber Heard, franţuzoaica de 40 de ani s-a hotărât ca, de-acum, să iubească doar în franceză. Şi l-a găsit pe el, Benjamin Biolay, cântăreţ ca şi ea, despre care, în caz că n-aţi auzit de el, vă spunem noi că este destul de mare în Franţa. Şi că a fost amantul Carlei Bruni, în 2010, când aceasta era deja Primă Doamnă. Revenind la Vanessa şi Benjamin, se pare că celor doi le-a făcut cunoştinţă prietenul lor comun, designerul Karl Lagerfeld. „Avem 40 de ani, ne-am scăldat în muzică de tineri. Dar reîntâl­nirea dintre noi a fost atât de puternică, încât, la momentul actual al vieţii noastre, este cel mai bun lucru din lume“, mărturisea Vanessa în 2012.

Tiger Woods şi Lindsey Vonn

A match made in heaven, am spune. În raiul sportivilor, mai exact. Să vedem de ce! El e cel mai cel din golf, ea e regină în schiul alpin. A, şi mai au ceva în comun: amândoi sunt proaspăt divorţaţi. Tiger, de 37 de ani, şischioara de 28 de ani s-au întâlnit în 2012, la un eveniment caritabil, şi s-au înţeles atât de bine, încât au devenit prieteni… la distanţă. Asta înainte ca relaţia lor să se transforme într-una de iubire, tot la distanţă. Asta pentru că blondina este într-o continuă mişcare în circul alb al sporturilor de iarnă, iar Tiger are şi el treaba lui, pe unde-l poartă golful. În luna martie, cei doi au renunţat să se mai ascundă şi şi-au făcut publică relaţia. Cât despre obiceiurile lui Tiger de-a călca strâmb, Linds a declarat că are încredere deplină în iubitul ei. Aşa a avut şi fosta…

Foto: guliver/getty images/rex features/splash news, hepta, twitter, instagram