Cine "dictează" la Palatul Kensington când Ducesa Kate nu este acasă?

14 martie, 2017
Catherine, Duchess of Cambridge Visits East Anglia's Children's Hospice At Quidenham jpeg

Dacă vă întrebaţi cine "este la conducere" atunci când Kate şi William sunt plecaţi de la Palatul Kensington, ei bine, la acest răspuns sigur nu v-aţi fi aşteptat. Nu un adult preia frâiele în lipsa Ducesei, ci chiar copiii ei, micuţii prinţi - George şi Charlotte.

image

O fi Prinţul George viitorul Rege al Angliei, dar, din spusele mamei sale Kate, Prinţesa Charlotte este cea care are în grijă gospodăria de la Cambridge atunci când ea şi William participă la evenimente. La doar un an şi 10 luni este deja "şefă" la palat.

Ducesa de Cambridge a vorbit despre copiii ei într-o discuţie de la mămică la mămică cu soţia unui subofiţer al Marinei Regale, joi, în timpul unei ceremonii de comemorare a celor care şi-au pierdut viaţa în Irak şi Afganistan. "Kate a spus că Charlotte creşte foarte repede. Ea este cea responsabilă la palat.", a declarat Samantha Burge, soţia subofiţerului Chris Burge, după conversaţia sa cu Ducesa. "Este o diferenţă de doi ani între cei doi copii, dar ei sunt şefii", a adăugat ea. Kate a dezvăluit şi faptul că micuţii ei sunt "prieteni foarte buni."

Prinţul Edward, Prinţul William, Kate Middleton

Ducesa Kate, 35 de ani, mamă a doi copii, a arătat foarte sofisticat la evenimentul de săptămâna trecută, purtând un palton elegant, care se termina într-o fustă foarte amplă, monocromă, ţinută pe care a accesorizat-o cu pantofi stiletto şi o pălărie bleumarin cu bor larg marca Lock & Co.

Foto: Getty Images, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg