Cine e actorul care-l joacă pe ”Regele Nopţii”, în ”Game of Thrones”?

31 august, 2017
regele noptii jpeg

Nu vorbeşte, este nebănuit de puternic, având o armată imensă de ”Umblători Albi”, şi a fost în centrul atenţiei în sezonul al şaptelea. Da, vorbim de ”Regele Nopţii”, personajul din serialul ”Game of Thrones”, care a stârnit destule curiozităţi odată cu încheierea acestei serii. Ei bine, noi am aflat cine este actorul din spatele acestui personaj şi am fost... uimiţi!

image

Ştim, desigur, în acest punct al serialului, cum arată majoritatea actorilor în viaţa reală. Totuşi, acest actor, care îi dă viaţă ”Regelui Nopţii” şi conduce armata de ”Umblători Albi”, nu şi-a arătat până acum faţa şi nu a luat parte la conferinţele de presă ale distribuţiei ”Game of Thrones”, deşi are un rol destul de important în această ultimă parte a serialului.

Ei bine, aflaţi că cel care-l joacă pe ”Regele Nopţii” este Vladimir Furdik, un cascador care a apărut şi-n ”The Huntsman: Winter`s War”, dar şi-n ”Thor: the Dark World”. Culmea e că noi l-am văzut pe Vladimir, cu chipul lui real, chiar în Game of Thrones, într-o scenă în care ni se arăta cum au fost creaţi ”Umblătorii Albi”. El apare în acea secvenţă fără cămaşă, legat de un copac de către ”Copiii Pădurii”, aceştia fiind cei care i-au dat naştere „Regelui Nopţii”.

Regele Nopţii, jucat de Vladimir

Totuşi, Vladimir nu e singurul care l-a jucat pe ”Regele Nopţii” până acum. În cel de-al patrulea şi cincilea sezon, cel care a intrat în pielea acelui personaj a fost Richard Brake. Însă, cum el nu s-a mai putut întoarce pentru sezonul şase şi şapte, Vladimir a fost cel care i-a luat locul. De aici, şi o diferenţă de imagine între sezonul cinci şi şase în ceea ce-l priveşte pe ”Regele Nopţii”.

Richard BrakeRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}